#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir haberim var maç öncesi ısınmada sağ ayağı çok net sargılıydı çorabı 2 kat kalın gözüküyordu. Sakatlığı geçti olayı tamamen kolpa ısınmada dikkatli izleyen varsa zaten görmüştür.

Tam bir rezalet .. İcardinin performansini geçtim bu herifin her maç 90 dk oynaması rezaletinden bahsediyorum ..

Size bir haberim var maç öncesi ısınmada sağ ayağı çok net sargılıydı çorabı 2 kat kalın gözüküyordu. Sakatlığı geçti olayı tamamen kolpa ısınmada dikkatli izleyen varsa zaten görmüştür.
idman fotosunda da belli ki bu.
Sakatsa bu adam niye 110 dakika oynuyor yav absürtlük yok mu ortada

Bir süre yedek beklemeli, kendi iyiliği ve takımın iyiliği için. Neden ısrar ediliyor bilemiyorum.

idman fotosunda da belli ki bu.
Sakatsa bu adam niye 110 dakika oynuyor yav absürtlük yok mu ortada
Bu maç için bir şey diyemem oynatılabilir dinlenmesi gereken maçlarda oynamamalıydı eğer bugün sahada sağlıklı Icardi olsaydı 1 kafa golü ve son dakikalardaki o topa rakibin gelmeden köşeye bırakacağına adım gibi eminim.

Fizik olarak berbat, sakat olmadan da berbattı bu sezon.ozverisi falan bence aynı ama vücut gitmiyor.

GCIl9vNWYAAsgqV

sahada yoktu.

Arabistan'da yedek olmalı, form tuttuktan sonra yine 11'in değişmez ismi olur.

Fizik olarak berbat, sakat olmadan da berbattı bu sezon.ozverisi falan bence aynı ama vücut gitmiyor.
Bende başta fizik diyordum ama bence tam tersi ayak sakatlığıyla bağlantısı var sıçraması, koşması, güç alması her şeyini etkiliyor.

Sene başı en az 5 kg fazlası vardı göbeği filan gözüküyordu ama her türlü klas gol atıyordu şu an hava topuna bile yükselemiyor.

Bildiğimiz Icardi bugün iki tane yazardı. Biri karşı karşıya kalıp topu süremediği ğozisyon, biri de Hakimin içeri ortalayıp kafaya çıkamadığı pozisyon. Nerelerden koşup kafayı çakıp attığı golleri var. Bunu net gömerdi.
Ama yok, ne koşabiliyor ne zıplayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt