#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GFuyT_lWsAALRNt

Evet kilokologlar icardinin son idman resmine yorumlar yagsib

Sorunun sadece Icardi'de oldugunu dusunmuyorum. Okan hocanin oyun sistemi forvet ogutme makinesinden farksiz. Takim oyunundan bihaber ters ayakli kanat oyunculariyla dunyanin en fit and en formda forvetide olsa uzun donemde cop olur gider. Elinde Icardi olmasa gecen yil kesinlikle sampiyon degildi. Ustelik adam kendine ceza sahasi icinde ulasan iki topun birini gol yapma yuzdesiyle oynadi gecen yil. Bu yilada yine ayni sekilde basladi. Mac basi ceza sahasinda 2-kez degil minimum 10-kez bulusmali Icardi yada forvette kim oynuyorsa. Boyle bir duzen kuramazsak 10 milyon maas vermeye gerek yok santrafor icin.

Sorunun sadece Icardi'de oldugunu dusunmuyorum. Okan hocanin oyun sistemi forvet ogutme makinesinden farksiz. Takim oyunundan bihaber ters ayakli kanat oyunculariyla dunyanin en fit and en formda forvetide olsa uzun donemde cop olur gider. Elinde Icardi olmasa gecen yil kesinlikle sampiyon degildi. Ustelik adam kendine ceza sahasi icinde ulasan iki topun birini gol yapma yuzdesiyle oynadi gecen yil. Bu yilada yine ayni sekilde basladi. Mac basi ceza sahasinda 2-kez degil minimum 10-kez bulusmali Icardi yada forvette kim oynuyorsa. Boyle bir duzen kuramazsak 10 milyon maas vermeye gerek yok santrafor icin.
Doğru. Elinde çok özel adamlar yoksa ters ayaklı kanat saçmalık. Futbolun güzelliğini öldürüyorlar o kanatlarda heba edilen toplarla.

Fotoğraftan kilo analizi sistemime göre, Kraldi 2451 gram daha kilo vermiş.

451 gram ödem, 2 kilo yağ.

Gayet fit durumda, son maçlarda şut da çekmeye başladı demek ki ayağı da iyileşmiş. Yakında yargı dağıtmaya başlar.

Gollerine kaldığı yerden devam edeceği maça çıkacak. Başakşehiri sever.

bu sene şampiyon olmamız icardi'nin formuna bağlı. mevcut formda devam ederse işler çok zora girecek, formunu ortalama-ortalama üstü seviyeye çekerse şampiyonluk çok zor değil

Kral'ın sürekli oynamasına bakar Lig şampiyonluğu.Psikolojik üstünlük..

Yine popülist postlar atmaya başladı. Yarın yine sahada gezinecek belli oldu
üstat icardi'yi biraz "kara listeye" almışsın gibi yaw. kesin olarak domine ettiği halinden uzak fakat toparlanma trendine girdiği belli. şu an için "sahada geziniyor" diyemeyiz. kısa zamanda yine golleri sıralamaya da başlayacaktır, kefilim.

üstat icardi'yi biraz "kara listeye" almışsın gibi yaw. kesin olarak domine ettiği halinden uzak fakat toparlanma trendine girdiği belli. şu an için "sahada geziniyor" diyemeyiz. kısa zamanda yine golleri sıralamaya da başlayacaktır, kefilim.
3.5 aydır akan oyunda Bakambu'dan az golü var. Şampiyonlar Ligi'nden eletti gözünü lige dikti. Ben de şu modu açtım haliyle

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt