- 28 Kasım 2008
- 16.083
- 4.882
- 2.448
Sezonun kalanı için Okan hoca ve Muslera ile birlikte en çok ihtiyaç duyacağımız adam. Formunu yükseltmeli ve vura vura gitme modunu açmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
foto adı resmen "Haydarinnnaaa niinnna ninanaaaaay...HOYYYYderinnnanananaaaay"
Doğru. Elinde çok özel adamlar yoksa ters ayaklı kanat saçmalık. Futbolun güzelliğini öldürüyorlar o kanatlarda heba edilen toplarla.Sorunun sadece Icardi'de oldugunu dusunmuyorum. Okan hocanin oyun sistemi forvet ogutme makinesinden farksiz. Takim oyunundan bihaber ters ayakli kanat oyunculariyla dunyanin en fit and en formda forvetide olsa uzun donemde cop olur gider. Elinde Icardi olmasa gecen yil kesinlikle sampiyon degildi. Ustelik adam kendine ceza sahasi icinde ulasan iki topun birini gol yapma yuzdesiyle oynadi gecen yil. Bu yilada yine ayni sekilde basladi. Mac basi ceza sahasinda 2-kez degil minimum 10-kez bulusmali Icardi yada forvette kim oynuyorsa. Boyle bir duzen kuramazsak 10 milyon maas vermeye gerek yok santrafor icin.
Icardi bizi iyi tanıdı, mevzunun nabza göre şerbet olduğunu iyi biliyor. Hepimiz yancısı olduk.Yine popülist postlar atmaya başladı. Yarın yine sahada gezinecek belli oldu
üstat icardi'yi biraz "kara listeye" almışsın gibi yaw. kesin olarak domine ettiği halinden uzak fakat toparlanma trendine girdiği belli. şu an için "sahada geziniyor" diyemeyiz. kısa zamanda yine golleri sıralamaya da başlayacaktır, kefilim.Yine popülist postlar atmaya başladı. Yarın yine sahada gezinecek belli oldu
3.5 aydır akan oyunda Bakambu'dan az golü var. Şampiyonlar Ligi'nden eletti gözünü lige dikti. Ben de şu modu açtım haliyleüstat icardi'yi biraz "kara listeye" almışsın gibi yaw. kesin olarak domine ettiği halinden uzak fakat toparlanma trendine girdiği belli. şu an için "sahada geziniyor" diyemeyiz. kısa zamanda yine golleri sıralamaya da başlayacaktır, kefilim.