#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takım pasif kalıyor bazi açıklamalarda.

Su cakmak ne varsa attılar. Federasyona gerekli baskıyı yapmaliydik. Hakliyken haksiz olmaya gerkek yok. Keza fener her maç küfür ediyor bunu bile konu etmek şart. Ayrica bizden her oyuncu itiraz edince hakem sari veriyor fener maçlarında 11 fenerli hakeme koşuyor kart yok. Bu konular ufak gözüküyor ama ince ince takımın motivasyonunu düşüren konular. Bunlar acilen dile getirilmeli...
Valla zaten haftalardır İcardi'ye oynanıyor hakemlerin çanak tutmasıyla. Fırsat bu fırsat diyip Rosier ve Sadık'ı emsal gösterirler 2 maçı yapıştırırlar. Hiç şaşırmam.

Olay nedir bilmiyorum ama oyuncuların her harekete dikkat etmesi lazım zira kendilerine sahip çıkacak bir yönetim yok başlarında erdenide sindirdiler el birliği ile

Yönetimden ziyade kendi yönetimine ve oyuncusuna düşman sözde taraftarlar var onu ne yapacağız?
Fener kitlesi kadar iq seviyesi düşük değil bizim kitlenin ama bizim kitle lisesli fosiller ve taraftarlar dahil geneli karı ağızlı konuşacak şey olsunlar ne olursa olsun kafasında
Ama yönetimde seçimden kaynaklimi bilmiyorum ciddi anlamda salmış durumda

Pfdk sevkleri hangi gün oluyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ceza yerse bile 2-3 mac anca olur. Hele o an öncesi kafasina nerdeyse sise yiyor diye, cezayi düsük tutarlar.

Fener kitlesi kadar iq seviyesi düşük değil bizim kitlenin ama bizim kitle lisesli fosiller ve taraftarlar dahil geneli karı ağızlı konuşacak şey olsunlar ne olursa olsun kafasında
Ama yönetimde seçimden kaynaklimi bilmiyorum ciddi anlamda salmış durumda
İcardi'nin o sadece kaşımak, düzeltmek dışında bir şey yapmadığı ama taraftara yapmış gibi algı yapıp ceza istenilen videoyu bizim taraftar paylaşmış ilk mesela. Yani sosyal medyada kendi oyuncularına saldıran, küfürler eden salak bir kitlemiz var maalesef.

Ülke gündeminde ilk sıraya gelmiş sosyal medyada bizim yönetim nekadar sahip çıkacak çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt