Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Tombala çekmek bu ülkede yasal reis 1 sıkıntı olmaz bence yavGereksiz hareket ya kesin verirler cezayi kacirmazlar bu firsati
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tombala çekmek bu ülkede yasal reis 1 sıkıntı olmaz bence yavGereksiz hareket ya kesin verirler cezayi kacirmazlar bu firsati
Valla zaten haftalardır İcardi'ye oynanıyor hakemlerin çanak tutmasıyla. Fırsat bu fırsat diyip Rosier ve Sadık'ı emsal gösterirler 2 maçı yapıştırırlar. Hiç şaşırmam.Bizim takım pasif kalıyor bazi açıklamalarda.
Su cakmak ne varsa attılar. Federasyona gerekli baskıyı yapmaliydik. Hakliyken haksiz olmaya gerkek yok. Keza fener her maç küfür ediyor bunu bile konu etmek şart. Ayrica bizden her oyuncu itiraz edince hakem sari veriyor fener maçlarında 11 fenerli hakeme koşuyor kart yok. Bu konular ufak gözüküyor ama ince ince takımın motivasyonunu düşüren konular. Bunlar acilen dile getirilmeli...
Cezalık bir hareketi yok ki videoda ceza versinler.Gereksiz hareket ya kesin verirler cezayi kacirmazlar bu firsati
Yönetimden ziyade kendi yönetimine ve oyuncusuna düşman sözde taraftarlar var onu ne yapacağız?Olay nedir bilmiyorum ama oyuncuların her harekete dikkat etmesi lazım zira kendilerine sahip çıkacak bir yönetim yok başlarında erdenide sindirdiler el birliği ile
Cezalık bir hareketi yok ki videoda ceza versinler.
Fener kitlesi kadar iq seviyesi düşük değil bizim kitlenin ama bizim kitle lisesli fosiller ve taraftarlar dahil geneli karı ağızlı konuşacak şey olsunlar ne olursa olsun kafasındaYönetimden ziyade kendi yönetimine ve oyuncusuna düşman sözde taraftarlar var onu ne yapacağız?
İcardi'nin o sadece kaşımak, düzeltmek dışında bir şey yapmadığı ama taraftara yapmış gibi algı yapıp ceza istenilen videoyu bizim taraftar paylaşmış ilk mesela. Yani sosyal medyada kendi oyuncularına saldıran, küfürler eden salak bir kitlemiz var maalesef.Fener kitlesi kadar iq seviyesi düşük değil bizim kitlenin ama bizim kitle lisesli fosiller ve taraftarlar dahil geneli karı ağızlı konuşacak şey olsunlar ne olursa olsun kafasında
Ama yönetimde seçimden kaynaklimi bilmiyorum ciddi anlamda salmış durumda
ne anlatıyon hacı her gündem olana işlem mi yapılıyor altı üstü 5 bin tweet atmışlarÜlke gündeminde ilk sıraya gelmiş sosyal medyada bizim yönetim nekadar sahip çıkacak çok merak ediyorum
Sen de yönetimle kafayı bozmuşsun artık biraz ya. Yakında kırmızı kar yağsa yönetim bakalım ne yapacak diyeceksin sanırım.Ülke gündeminde ilk sıraya gelmiş sosyal medyada bizim yönetim nekadar sahip çıkacak çok merak ediyorum