GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 275

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
423,4K
Sayfa
275/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sakat sakat oynattigini soyluyor aynisi Kaan icin de gecerli o da kosamiyor zaten, ama ne bos yorumlar var ya. Adam kosamiyormus tabi kosamaz mac icinde de yazdim adam kosarken bacagini geri cekiyor depar atarken yarim depar atiyor, sakat iste bunu anlamamak icin yemin mi ettiniz? Sakat adam niye oynuyor? Cunku yerine koyabilecegin adam yok. Onun olmadigi maclari da gorduk, hic biri daha iyi degil maalesef.

En azindan sahada varligi ile iki stoperi yanina cekiyor digerleri bunu da yapamiyor.

O zaman neden her maç 90 dk oynuyor? 3-0 önde olsak da oyundan çıkarılamıyor, yenik durumda olsak da.
Yedeği olan oyuncular kanatta oynatılıyor. Bakambu, Halil, şimdiki Vinisius bunun yerine oyuna sokulamıyor. Ancak kanata alınıyor neden? Gerçekten merak ediyorum neden ya? Ayakta duramıyor, ama oyundan çıkarılamıyor.

O zaman neden her maç 90 dk oynuyor? 3-0 önde olsak da oyundan çıkarılamıyor, yenik durumda olsak da.
Yedeği olan oyuncular kanatta oynatılıyor. Bakambu, Halil, şimdiki Vinisius bunun yerine oyuna sokulamıyor. Ancak kanata alınıyor neden? Gerçekten merak ediyorum neden ya? Ayakta duramıyor, ama oyundan çıkarılamıyor.
Okan Buruk: "Icardi, bugün yüzde yüzüyle oynamadı ama saha içinde kaldı. Takıma liderlik yaptı. Saha'da olup mücadele etmeyi tercih etti bu da benim için yeterli."

Böyle oynayacaksa herhangi biri. Viniicius var. Otobüs şoförü mu bu herif

Renkdaş çok haklısın bu konuda. Normal şartlarda Aureira sakat olmasa Kaan yerine zaten direkt oynardı.

Evet elimizde santrafor var ama Vinicius cidden adamın hazır hali İcardi'den farksız, üstelik İcardi en azından top önüne düşerse bitiriciliği var. Vini de o da yok.

Dediğin gibi, berbat bir kadro yapılanması yüzünden "neyin içine düştük lan biz" durumu tam.

Büyük takımlardan neden şutlandığı anlaşıldı maalesef:dd Adam 50 maçtır akan oyunda gol atmıyor bunun bir açıklaması olamaz.

Arkadaşlar aranızda hiç düzenli spor yapan var mı, düzenli antrenman yapan?

Ama mesela yaşadığı bir sakatlık sonrası ağrı kesicilerle antrenmanlarına devam etmek zorunda kalacak türden soruyorum?

Adam keyfi istemediği için değil, koşamıyor bunu anlamanız lazım. Adam depar attığında yüzünde acı ifadesi oluşuyor anlamıyor musunuz bunu?

Biz demiyoruz ki; İcardi süper, uçuyor kaçıyor. Hayır, sizinle aynı şeyi düşünüyoruz. Ama anlamadığınız şey adam bunu keyfi yapmıyor. Siz ise sanki İcardi bilerek böyle oynuyormuşcasına tepki veriyorsunuz.

Okan hoca farkında değil siz farkındasınız zaten. Elinde kimse yok adamın kimse yok. İcardi'nin ölüsü bile takımın forvetlerinin hepsinden daha fazla iş yapıyor.

Forvette Barış ve Vini oynarken Karagümrük'ü eleseydik o zaman.
gerekirse acı cekip kosacak

ayagı kopana kadar sahada mucadele edecek

Abi viniciusu alırsın o zaman en öne Halil kanat oldu bakambu 10 no şimdi vinicius 10 numara oluyor.. Ya ben gerçekten anlamadım bu işi İcardi sahadaysa ölmediği sürece 90 dk oynuyor..
Her maç 11 başlasın buna kimse ses etmiyor ama ruh gibi olduğu maç da bir zahmet kenara alınsın
Vini de ayağında topu bile tutamıyor be Hüsnü. bakıyorum hayvan gibi fizik var götü dayayıp, topu saklayamıyor bile

Her maç oynuyor, oynamasın diyenler var.

Karagümrük maçında oynamadı, Antalyaspor maçında da oynamadı. Son 5 hatta 10 maçtaki en kötü 2 maçımız bunlardı. Antalya’da normal şartlarda puan kaybı garantiydi. Ki Vinicius oynadı, sonra Zaha girdi.

Karagümrük maçında ezile ezile yenildik ki forvette Zaha, Barış falan dönüşerek oynadılar. Sonra Vini girdi.

Ezbere yorumlar yapmak kolay. Kanatlar çalışmıyor, Icardi oyunda olunca en azından stoperler Icardi odaklı oluyor arkasındaki üçlü daha etkili oluyor. Vinicius oynasa hem aynı etkisiz oluyor, hem de arkasındaki üçlü daha pis kitleniyor. Zaha’ya gelince eski patlayıcılığı yok. Kendi pozisyon yaratamaz. Top getirilmediği için de iş yapamayacak. Herkes ezberlemiş trabzon maçını da o maçtaki gibi Boey, Barış kanadı çalışsın. Icardi hatta Vini bile iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt