#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gelecek sezon için forvet bakmalıyız Icardi‘yi zorlayacak bir isim olmalı

Bu maça kadar hazır olur diye düşünmüştüm.
Yeni hedef süper kupa.

En azından çabaladığını görelim

Öbür şaban kılıklı forvetimizden her türlü iyi zaten

Durum benim nezdimde şu;

İcardi'nin sakatlığı direkt ayak bileğinde ve belli ki en az 1 ay hatta 2 ay dinlendirilmeden toparlanması mümkün değil. Yani kasık ve bel sakatlığı yaşamış biri olarak diyorum ki; koşmayı vs çok daha zorlaştıran bir durum. Futbol en nihayetinde olay ayak bileğinden geçiyor zaten.

Bu haftaiçi antrenmanda ağrısı oldu, antrenmana çıkmadı.

Okan Buruk ise sakat olmadığı halde Vinicius'u oynatmak istemiyor, en azından İcardi'nin sahada bir ağırlığı var ve hücumdaki arkadaşlarını iyi bir şekilde yönlendirebiliyor. Okan Buruk, İcardi'ye oynayıp oynamayacağını sorduğunda ise İcardi oynarım diyor. Tıpkı Kaan Ayhan gibi.

Şu an nasıl ki Ziyech veya Zaha oynayamam sakatlığım var diyor ise Kaan ve İcardi de tam aksini söylüyor.

Okan hoca bu nedenle bu 2 oyuncunun yaptığı fedakarlığı çok anlamlı buluyor ve onları performansları ne olursa olsun koruyor.

Assolistim ben diyorsan

kalan 10 maçda 20 gol atacaksın kardeş

vallah bahane mahane kalmadı

Önümüzdeki rize maçında patlar kral
Hat-trick yada en az iki gol+asisit

Yahu İcardi ile ilgili beklenti söylemlerini görünce bir gülme geliyor artık bana

İşte efendim şu maçta patlar

Bu maçta ortalığı yıkar

O maçta kasırga olur bla bla

Arkadaşlar kabullenin bence durumu

Mesela ben kendi adıma bu seneyi unuttum İcardi ile ilgili

Çünkü adam yok kardeşim sahada

Daha fazla beklentiye hiç girmiyorum

Bir iki maç etki ederse eh işte

Kendisini artık eleştirmeyeceğim, durumuna üzülüyorum çünkü.

Ancak sakatlık ve hastalık gibi etkenleri bir kenara bırakırsak ki biliyorum bırakılacak gibi değiller, arada tatil yapması, idmanları kaçırması vs hoş hareketler değildi. Biz PSG değiliz yüksek maaşlar ödeyip bunu kompanze edemeyiz. Yüksek maaşı alan oyuncuların vasatın üstünde verim vermesi şart.

Kendisi ekimden beri minimum faydayla oynadı, bundan sonra da fiziği zirveye gitmeyeceği için çok ilerleme beklemiyorum.

Sezonu umarım bir şekilde şampiyon kapatırken kendisinden de olabildiğince verim alırız.

1709495867989.webp

Kudurtucu Icardiyi çok seviyorum gol atmasın böyle storyler atsın Mbappe Neymar kim varsa görsün puhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt