Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
Umudum azaldi baya, eski haline dönemicek gibi görüntü veriyor
Sezon sonu iyi teklif gelirse yollar ayrilabilir
reis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.
Mevcut performansından kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum.reis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.
Barış ve kerem öyle paslar attı ki bugün kızamadım şahsen icardiye. Hücumda isabetli pas atan oyuncu yok takımda resmenyerine oynatabileceğimiz kimse yok,
oynayacak o yüzden
seve seve destek olacaz sonuna kadar, baska yolu yok
ha düzelir mi, hiç zannetmiyorum
Dur lan hemen. Milli ara var belki o ara düzelir seneyede kalır zaten. Kamp yapması lazimUmudum azaldi baya, eski haline dönemicek gibi görüntü veriyor
Hafta arasi idmanda birinden tekme yemis ondan dolayi tekrar sakatlanmis.Önceki kötü maçlarında daha iyi işler yapıyordu ara ara ama bugün cidden çok aşırı kötüydü. Yalnız Okan Hoca'nın açıklamalarından sanki bir sakatlığı falan vardı gibi anlaşılıyor, fedakarlık yaparak oynadı gibi bir şey dedi. Cidden nesi vardı ki?
Musrati bitirdi serisiniKüçüktaşa gol atmadığın maç yok hadi aslanım
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin kötüsü oyundan alınamıyor. Iki tane nerdeyse ayni tip forvet 9 kişi oynamaya başlıyoruz.Ben beğenmedim.
Önceki maçlarda da kötü olmasına rağmen daha fazla katkısı vardı oyun içinde falan en azından. Vallah sezonun son virajına girdik artık fiziksel olarak bir düzelme olacağını pek sanmıyorum. Şampiyonluk yolunda biraz katkıda bulunsun kafi.
Doğru dürüst koşamıyor, doğru dürüst sıçrayamıyor. Işimiz zor vallah.