GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 278

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
423,4K
Sayfa
278/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli arada sakatlık yaşamadan şu fiziğini bir toparlasa, en azından ligin kalanına yetecek kadar şöyle...

Çok net şampiyonluğa taşıyacak kritik bir performans/sekans bekliyorum. Onun dışında takım kazandığı müddetçe de zararları veya nötr durumu diyelim görmezden gelinebilir duruyor. Varlığı da yetiyor tabii, yerine koyabileceğin adam CS atıyor.

Kiralık CV'den çok bir beklentim yoktur.

yerine oynatabileceğimiz kimse yok,
oynayacak o yüzden
seve seve destek olacaz sonuna kadar, baska yolu yok
ha düzelir mi, hiç zannetmiyorum

reis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.
Mevcut performansından kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum.

Mevcut performansını bu sezon çok geliştireceğini de sanmıyorum.

Savunan da sakatlık ve hastalık mevzularından savunuyor zaten, kimsenin kendisine iyi baktığını ya da iyi idman yaptığını düşündüğünü sanmıyorum.

Önceki kötü maçlarında daha iyi işler yapıyordu ara ara ama bugün cidden çok aşırı kötüydü. Yalnız Okan Hoca'nın açıklamalarından sanki bir sakatlığı falan vardı gibi anlaşılıyor, fedakarlık yaparak oynadı gibi bir şey dedi. Cidden nesi vardı ki?

yalnız bu adama yapılan net penaltıların sayısı herhalde 15 olmuştur. ceza sahası dışında da rakip pyuncular resmen dövüyor ama faul verilmiyor kesinlikle.

bu duruma el atmak lazım

Önceki kötü maçlarında daha iyi işler yapıyordu ara ara ama bugün cidden çok aşırı kötüydü. Yalnız Okan Hoca'nın açıklamalarından sanki bir sakatlığı falan vardı gibi anlaşılıyor, fedakarlık yaparak oynadı gibi bir şey dedi. Cidden nesi vardı ki?
Hafta arasi idmanda birinden tekme yemis ondan dolayi tekrar sakatlanmis.

Ben beğenmedim.

Önceki maçlarda da kötü olmasına rağmen daha fazla katkısı vardı oyun içinde falan en azından. Vallah sezonun son virajına girdik artık fiziksel olarak bir düzelme olacağını pek sanmıyorum. Şampiyonluk yolunda biraz katkıda bulunsun kafi.

Doğru dürüst koşamıyor, doğru dürüst sıçrayamıyor. Işimiz zor vallah.

Ben beğenmedim.

Önceki maçlarda da kötü olmasına rağmen daha fazla katkısı vardı oyun içinde falan en azından. Vallah sezonun son virajına girdik artık fiziksel olarak bir düzelme olacağını pek sanmıyorum. Şampiyonluk yolunda biraz katkıda bulunsun kafi.

Doğru dürüst koşamıyor, doğru dürüst sıçrayamıyor. Işimiz zor vallah.
İşin kötüsü oyundan alınamıyor. Iki tane nerdeyse ayni tip forvet 9 kişi oynamaya başlıyoruz.

GHxjCgEWsAAQHKQ

Benden daha çok dalga geçti Beşiktaşlılarla, tamam yeter artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt