GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 309

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
419,3K
Sayfa
309/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi yetersiz eyvallah da takım olarak biz ne yapıyoruz bunu da düşünmemiz lazım. Rakip ceza sahasına 1 vs 5 vardı bu maç.
Ayrıca herif hırslanınca oynuyor ve yapıyor yani diğerlerine bakmak gerekir.
Takım kafayı toplamalı altı üstü 7 tane kazanılacak maç var ki belki de bu kadar maç kazanmamıza gerek de olmayacak 5 bile yetecek.
Ş.liginde bayerni dar eden adamlar şu kalan maçlarda nefes aldırmadan 3 maç üst üste kazansınlar sonrasına bakarız.

Valla İcardi mevzusunu ciddi olarak sıkıntı görüyorum.. Bir önceki maçta kaçırdığı penaltı yüzünden şampiyonluktan olabilirdik.. Bu maçta boş kaleye atamadı.. Hatay'ın golü sayılsa yine işler bir nebze sıkıntıya girebilirdi..

Peki diğer gollerdeki etkisine ne diyeceksin deseler birşey diyemem ama şu anki performansı da yetersiz bu net bence..
zaha fanboyluğu yapıp Icardi'ye sallamak baya komik ya

çok iyi top oynadı dün ilk günlerdeki gibi. o basit golü atsa baska yerlere gidebilirdi maç. skora bağlı ikinci yarı 70 den sonra tedirgin oynadık.

Kaçırdığı pozisyonda topun oradan geçebileceğini hesap edemedi. Birden önünde buldu ve ayarlayamadı ayağını. Son vuruşlar konusunda üstüne yok onu tartışmaya gerek yok.

Dün fizik olarak en iyi maçını oynadı bence. Her şeyden öte inanılmaz aidiyeti var takıma. Kendisi bizim için büyük bir değer ve bence işini fazlasıyla iyi yapıyor. Seneye daha da iyi olacağına inanıyorum.

Bu sene de şampiyonluğu alacak bize. Tüm kuşlara şimdiden geçmiş olsun

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün bu adama yarım ay gibi olmuş diyeni okudum.
1712140895407.webp

Ama sorsan "icardi yetersiz" :D
Üstelik bu adam sezonun yarısı sakat oynadı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yetersiz performans* olduğu doğru - geçen seneye göre çok daha hantal ve yavaş. gol katkısı tamamen bireysel işler. geçen sezon daha hareketliydi. omzunu atardı koşarak adamı arkasına alırdı topa değmeden daha misal.

dün kaleciye geri pasta araya girdi bitiremedi mesela - geçen seneki icardi bunu gözü kapalı yapardı.

ben dahil taraftarın hoşuna gitmeyen o

Son 3 maçta 6 gole katkı yaptı ligin sonuna doğru golleri ve asistlere başladı dünkü maçta çok fit gözüküyordu 90'da rakibin geri pasına bile müthiş depar attı açıkçası Icardi tam vaktinde döndü.

Rizespor iç saha 1 gol 1 asist
Kasımpaşa deplasmanı 2 gol 1 asist
Hatayspor iç saha 1 gol
kasımpaşa maçının devre arasında oyundan çıkmalıydı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri