GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 310

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
419,2K
Sayfa
310/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha fanboyluğu yapıp Icardi'ye sallamak baya komik ya
Ben hiçbir zaman İcardi ile Zahayı karşılaştırmadım.. Zaha'nın kendi mevkisindeki rakibi Kerem.. Siyaseti bırakalım istatistik , ilk 11'de toplam çıktığı maç ve attığı gol oranına bakalım.. transfermarkt.com.tr oyuncu istatistiklerine gir bak..

Kaçırdığı penaltılar ve boş kaleye kaçırdığı toplar bize sıkıntı olabilirdi son haftalar... Avrupa'da karşı kaçırdığı pozisyonlara bak.. Malesef bu seneki İcardi bir önceki seneki İcardi değil..

Ben hiçbir zaman İcardi ile Zahayı karşılaştırmadım.. Zaha'nın kendi mevkisindeki rakibi Kerem.. Siyaseti bırakalım istatistik , ilk 11'de toplam çıktığı maç ve attığı gol oranına bakalım.. transfermarkt.com.tr oyuncu istatistiklerine gir bak..

Kaçırdığı penaltılar ve boş kaleye kaçırdığı toplar bize sıkıntı olabilirdi son haftalar... Avrupa'da karşı kaçırdığı pozisyonlara bak.. Malesef bu seneki İcardi bir önceki seneki İcardi değil..
zahanın sahaya 50 kg sıcması hakkında fikrini belirttin mi zaha baslıgında

ZAHACILAR icardi babanın mevkisine göz dikmiş yaşlı zaha solda iş yapamıyor diye

kralı yedirmeyiz zahanın izledigi yerden kralı izlersiniz

Resim

Son düzenleme:

zaha 20 gol 20 asist yapsin gs 5. Olsun deseler kabul edersin muhtemelen, oyunculari kulubun onune koymayi birakalim hala istatistik gol orani falan diyorsun. Adam bok gibi oynuyor kabul et etme.

zaha 20 gol 20 asist yapsin gs 5. Olsun deseler kabul edersin muhtemelen, oyunculari kulubun onune koymayi birakalim hala istatistik gol orani falan diyorsun. Adam bok gibi oynuyor kabul et etme.
Sana konuşmak boşa..Liyakat ve adalet olsun.. Gerekirse Zaha hiç oynamasın ama FT'in zamanında yaptığı gibi yerli adamcılığı olmasın..Derdim bu.. Kerem ilk 11'i hak etmiyorsa oynamasın.. Kötüyse bile Kerem ilk 11'de olmalı mantığına isyanım var ve onu izlemek benim için işkence..

İcardi vites artırmalı özellikle dediğim bu..

Mevzu dongu gibi bir sey oldu akan oyun da bile efektif olup atmaya basladı sahtekar it cekuyu bile yakaladı 10 tane penaltisi verilmemesine ragmen. Halen neden ve nasil bir tartisma donuyor anlamadım

İcardi' nin son fiziksel hali bile ligin çok üzerinde katkı vermesine yeterli olacaktır. Kaçırdığı golde topun rakip oyuncudan sekerek anormal serseri bir falsoyla geldiğini hesaba katmamak yanıltıcı olur, bir daha izleyin derim...

Sorun İcardi' nin performansı değil; adama hünerlerini sergileyebileceği fırsatları veremiyor takım. Organize ataklar yerine sürekli doğaçlama-spontane bir şeylerle bundan fazlasını yapabilecek santrfor bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri