#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilo sorunu hala var.Aslında kilo fazlası olabilir bu sıkıntı değil ama çabuk düşüyor..Çabuk salıyor ve yıkılıyor.Kilo fazlasııda olsa biraz daha güçlü olmalı yere sağlam basmalı.Onun dışında ne olursa olsun kalan haftalarda bizim için çok önemli.Seneye kilo sorunundan kurtulup daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ben hala ceza sahasında bu adamı gerektiği kadar pozisyona soktuğumuzu düşünmüyorum.
Mertens barış ve kerem üçlüsüyle bunu yapmakda zor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam çalışmıyor heralde, mutlu sevilen seven bir adam ama futbol hırsı kalmamış, yeteneğiyle futbol aklıyla götütüyor bu da bizim lige yetiyor şimdilik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

su arada düzelmek yerine gerilemis yine

bilmiyorum yav ama bu sekilde olmaz bu

sampiyonlar ligi icin cok yetersiz kaliyor fizik olarak

10 milyon euro alan adami sirf lig icin kullanamayiz

eger düzelmeyecekse sezon sonu göndermek daha iyi olur

%100 toparlanamadı o kesin de, %100 iyileştiğini de sanmıyorum. Yeni sezona bu haliyle başlarsa, işte o zaman sıkıntı olur.

Gerçekten çok kötü durumda geçen sezon bu zamanlar keremle birlikte şampiyonluğu getirirken bu sefer takımı baltaliyot aynı ikili..
Bir onceki aksam 40 yaşında dzeko İsmail'in kaptırdığı topa 80 metre geriye depar attı gözünü seveyim Kral şu herife bir bak da kendine gel..

Çok kaliteli bir topçu ama maalesef tembel, kendine bakmadığı o kadar belli ki. Biraz çalışsa neler yapar halbuki

1713255203491.webp

Karşı karşıya pozisyonda heyecanlanan oldu mu arkadan gelen rakibin yetişeceğine emindim
maç boyu icardi gölcüden çok servis rolü oynadı gibi - diğerleri özellikle mertens bazılarını kötü kullandı.

o poizsyonda da aynı şeyi düşündüm hatta içimden "tekte ver lan bidaha" demiştim ama kale arkası kamerasından mertens düşüp kalkmış orda vs vs

pendik maçında hattrick yapmalı

Hani kavunu dilimler sonrada kabuğunun üstünde az biraz kavun kalır ya. Onu da çocuğuna verirsiniz kemirsin diye. İşte ıcardinin verdiği tat bu sezon tam olarak o kabuğun üstünde kemirdiğimiz kavun. Tadı yine güzel ama 10 milyon vermem. :) ıcardi bu sezon gösterdi ki, tam güvenle çıkalacak forvet değil, arkasında bir yerli bir tane de yabancı forvet lazım. Düşüşe geçmiş eskilerde iyi isimler olmamalı ama bu, çıkış göstermiş izleme komitesinin bulduğu bir isim getirirsek daha doğru olur o yabancı forvet.

Seneye gönderilmesi lazım vs falan tuhaf yazılar okuyorum. Son 6 maç 5 gol. Daha 2 hafta çnce Kasımpaşa maçını aldı. Evet bu sezon sakatlıktan sonra istikrarsız , geçen seneki gibi keskin değil ama ona rağmen skor olarak en iyi sezonunu yasıyor. Son 6 haftada gerekeni yapacaktır şüphem yok. Sahadaki varlığı 1 gol kafadan adamın.

İkardi'yle birlikte 5. yıldızı taktığımızda şuna benzer bir şey yaptırmak farz olucak.

fsdxfvd.webp

Her maçın en güzel karesi başlama seremonisin de etrafına doluşan çocuklar ile verdiği güzel görüntüler.
Etrafında ilkokul yaşlarında çocuklar olanlar anlıyor ki o çocukları Galatasaray'lı yapıyor bu adam.
Fazla kilolarına kurban olayım lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt