Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün okula yeni ses sistemi aldık. Tenefdüste denemek için Aşkın Olayımı açtım. Tüm çocuklar İcardi duruşuna geçti hep birlikte söyledi. Gerçekten bir nesli Galatasaraylı yaptı Kral.
Bu reklamlardan bizim kazancımız var mı acaba? Yoksa reklam geliri icardinin yıllık maaşının bir kısmını mı karşılıyor, yoksa tamamen ek gelir mi icardi için?
Bugün iyi işler bekliyorum yine skora katkı yapacaktır ait olduğu gol krallığında zirveyi alma hatta orada farkı açarak ilerleme zamanı geldi.
Sakatlıktan çıktıktan sonra her maç adım adım fiziksel olarak yukarı çıkıyor neredeyse Aralık-Şubat aylarında sahada yoktu sakatlığı tamamen geçti fiziksel olarak giderek kuvvetleniyor bu da sahaya yansımaya başladı her maç dahada iyi olacaktır.
Sen nasıl bir kralsın ya.. Yalnız icardi daha fazla geri gelmesi lazım takımda adam akıllı pas yapmayı bilen yok. Orta sahaya azıcık yaklaşınca oyunumuz tamamen değişiyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.