- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Gonderip sorlothu alalim diyenler vardi.
Giderse alirlar artik sorlothu
Giderse alirlar artik sorlothu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya o dediğin her futbolcu için geçerli.İcardi "ben gitmek istiyorum" derse, gider.
yooo değil.ya o dediğin her futbolcu için geçerli.
taraftara yapmaz bunu ama. adam tanrı gibi burda. yönetimin dokunamayacağı en büyük şey.
Taraftarı yönetime karşı kullanacak icardi - eminim.
yönetimi düşürmek ... ki düşecek.yooo değil.
cicaldau ben gitmek istiyorum dese ne demese ne, ya da mathiass ross ya da yusuf demir.
taraftara da yaptığı bir şey yok. dediğim gibi, bir açıklamasına bakar o iş. bütün taraftarlar da hak verir.
ayrıca şunu anlayamıyorum.
taraftarı yönetime karşı kullanacak diyorsun. ee? sonuç?
erden timur geri mi gelecek? yooo
yani amaç ne o zaman burada?
yenge henüz gördü müAz önce evlilik storylerimi sildim sizin kafaya göre evliliğim de bittiNe adamlarsiniz ya az biraz kitap falan okuyun
Kimi savunup kimi savunmayacağı bana kalıyor, var mı? Adamı ikna etmek görevi olan kişi getirdi diye kulübe atar yapamaz. Icardi Erdenspor futbolcusu değil, Galatasaray futbolcusu. Sorumlulukları kişilere değil, kulübe karşı. Bir tane post atıp sitemini dile getirdi, bunun ötesine geçip kulüple bağını kopartıyorsa koftidir.Sana mı kalıyor kimi savunup, savınmayacağı.
Neymiş futbolcu futbolunu oynasın. Bu adamı ikna edip, getiren adam ayrılmaya zorlanıyor.
Taraftar da taraftarlığını yapsın o zaman sadece. Gitsin maçta takıma destek versin, ürün alsın ama kimseyi eleştirmesin.
Adam Gs ye değil, başındaki insana tavır alıyor. O insanlar ile söz verilen başarı gelmeyeceğine inanıyor. Öyle bir duruma getirdin ki 'Hırsızın hiç mi suçu yok' kıvamındasın.Kimi savunup kimi savunmayacağı bana kalıyor, var mı? Adamı ikna etmek görevi olan kişi getirdi diye kulübe atar yapamaz. Icardi Erdenspor futbolcusu değil, Galatasaray futbolcusu. Sorumlulukları kişilere değil, kulübe karşı. Bir tane post atıp sitemini dile getirdi, bunun ötesine geçip kulüple bağını kopartıyorsa koftidir.
Ne demek taraftar işini yapsın eleştirmesin? Taraftarın asıl görevlerinden biri zaten eleştirmek. Sen fenerliyken sonradan dönüp Galatasaraylı filan oldun galiba. Koyun gibi güdülen taraftar grubu onlarda var.
EvetYav rahatsız mısınız
Koyun gibi güdülen senin gibi, kişileri Galatasaray’ın çıkarlarından üstün görenlerdir.Adam Gs ye değil, başındaki insana tavır alıyor. O insanlar ile söz verilen başarı gelmeyeceğine inanıyor. Öyle bir duruma getirdin ki 'Hırsızın hiç mi suçu yok' kıvamındasın.
Koyun gibi güdülen sensin burada, birileri bütün uyumu bozsun insanlar hiç tepki vermesin isteyen sensin.