#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gonderip sorlothu alalim diyenler vardi.

Giderse alirlar artik sorlothu :erkut:

Story sildi diye gitti diyenler neyin kafasını yaşıyor :d Adamın 2 yıllık kontratı var daha bi yere gitmez. Burdaki ilgiyi sevgiyi hiçbir yerde göremeyeceğini o da biliyor

İcardi "ben gitmek istiyorum" derse, gider.
ya o dediğin her futbolcu için geçerli.

taraftara yapmaz bunu ama. adam tanrı gibi burda. yönetimin dokunamayacağı en büyük şey.

Taraftarı yönetime karşı kullanacak icardi - eminim.

ya o dediğin her futbolcu için geçerli.

taraftara yapmaz bunu ama. adam tanrı gibi burda. yönetimin dokunamayacağı en büyük şey.

Taraftarı yönetime karşı kullanacak icardi - eminim.
yooo değil.

cicaldau ben gitmek istiyorum dese ne demese ne, ya da mathiass ross ya da yusuf demir.

taraftara da yaptığı bir şey yok. dediğim gibi, bir açıklamasına bakar o iş. bütün taraftarlar da hak verir.

ayrıca şunu anlayamıyorum.

taraftarı yönetime karşı kullanacak diyorsun. ee? sonuç?

erden timur geri mi gelecek? yooo

yani amaç ne o zaman burada?

yooo değil.

cicaldau ben gitmek istiyorum dese ne demese ne, ya da mathiass ross ya da yusuf demir.

taraftara da yaptığı bir şey yok. dediğim gibi, bir açıklamasına bakar o iş. bütün taraftarlar da hak verir.

ayrıca şunu anlayamıyorum.

taraftarı yönetime karşı kullanacak diyorsun. ee? sonuç?

erden timur geri mi gelecek? yooo

yani amaç ne o zaman burada?
yönetimi düşürmek ... ki düşecek.

gidedebilir tabide - bu kadar çabuk karar vereceğini sanmıyorum. tek neden "ben bu adamlarla muhattap olmam" modu olabilir.

cicaldau ile ne alakası var yahu - 10 M maaşlı adam isteksiz olursa tabii gider - havaya 10 m vermezsin.ben adamın niyeti gitmek olmadığını düşünüyorum - niyeti yönetime ateş etmek. tüm taraftar bunu destekler.

@Oral Sever yav gülüyorsunda - adamın her hareketi Erden destekli olacağını kesin. Haliyle yönetim "yapsın ya o can ciğer" demez.

bayıldığım için demiyorum . durumlardan mutlu olan yoktur. sezon içinde konuşulmaz ama arkaplanda bu iş öyle gidecek ve bir yerde patlayacak.

Erden timurun gideceği son 10 günde belli olmadı. Zaten adam aylardır sezon içinde belliydi dedi.

Sizden bizden çok daha önce futbolcular da bunu biliyordu, ki ikardi şamp kutlamasında two year more dedi erden ve dursuna.

Dolayısıyla yeni öğrenen ve haksızlığa uğrayan ergen gibi davranmasını beklemem.

Lakin sosyal medyayı seven bir adam. Şu an oradan bazı mesajlar vermek peşinde diye düşünüyorum.

Kuşlar bu kadar sevinirken gidişine, gideceğini hiç sanmıyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana mı kalıyor kimi savunup, savınmayacağı.
Neymiş futbolcu futbolunu oynasın. Bu adamı ikna edip, getiren adam ayrılmaya zorlanıyor.
Taraftar da taraftarlığını yapsın o zaman sadece. Gitsin maçta takıma destek versin, ürün alsın ama kimseyi eleştirmesin.
Kimi savunup kimi savunmayacağı bana kalıyor, var mı? Adamı ikna etmek görevi olan kişi getirdi diye kulübe atar yapamaz. Icardi Erdenspor futbolcusu değil, Galatasaray futbolcusu. Sorumlulukları kişilere değil, kulübe karşı. Bir tane post atıp sitemini dile getirdi, bunun ötesine geçip kulüple bağını kopartıyorsa koftidir.

Ne demek taraftar işini yapsın eleştirmesin? Taraftarın asıl görevlerinden biri zaten eleştirmek. Sen fenerliyken sonradan dönüp Galatasaraylı filan oldun galiba. Koyun gibi güdülen taraftar grubu onlarda var.

Kimi savunup kimi savunmayacağı bana kalıyor, var mı? Adamı ikna etmek görevi olan kişi getirdi diye kulübe atar yapamaz. Icardi Erdenspor futbolcusu değil, Galatasaray futbolcusu. Sorumlulukları kişilere değil, kulübe karşı. Bir tane post atıp sitemini dile getirdi, bunun ötesine geçip kulüple bağını kopartıyorsa koftidir.

Ne demek taraftar işini yapsın eleştirmesin? Taraftarın asıl görevlerinden biri zaten eleştirmek. Sen fenerliyken sonradan dönüp Galatasaraylı filan oldun galiba. Koyun gibi güdülen taraftar grubu onlarda var.
Adam Gs ye değil, başındaki insana tavır alıyor. O insanlar ile söz verilen başarı gelmeyeceğine inanıyor. Öyle bir duruma getirdin ki 'Hırsızın hiç mi suçu yok' kıvamındasın.
Koyun gibi güdülen sensin burada, birileri bütün uyumu bozsun insanlar hiç tepki vermesin isteyen sensin.

Mauro Icardi, Erden Timur ayrılığından dolayı üzgün ama Galatasaray'dan ayrılmayı asla düşünmüyor. (Diario Olé)

boşuna birbirinize giriyorsunuz .

icardi Erden'i destekler - ufak tefek mesaj verir - taraftarıda arkasına alır - max olacağı bu. Adam taktı mı takar ama savaş ortamı gibi durum olmaz , öyle resmediyorsunuz. Taraftarı üzecek saçma işelride yapmaz.

En fazla yapacağı yönetime zarf atmak sınırını aşmadan - Ali koç'a nasıl yaptıysa , minör benzeri işte.

bu konu o kadar.

Olm adamın silüeti göğe çizildi para desen 10 kağıt kemiksiz para kazanıyor reklam gelirleri vs dahil değil buna. Bu adam bırakıp gider mi böyle ortamı?

Adam Gs ye değil, başındaki insana tavır alıyor. O insanlar ile söz verilen başarı gelmeyeceğine inanıyor. Öyle bir duruma getirdin ki 'Hırsızın hiç mi suçu yok' kıvamındasın.
Koyun gibi güdülen sensin burada, birileri bütün uyumu bozsun insanlar hiç tepki vermesin isteyen sensin.
Koyun gibi güdülen senin gibi, kişileri Galatasaray’ın çıkarlarından üstün görenlerdir.

Erden Timur’un gidişi ve mevcut yönetimin basiretsizlikleriyle mücadele etmek kongrenin ve taraftarın işi. Futbolcunun işi kulüp yönetimiyle ve başkanla, başka bir yöneticiye yapılan haksızlıkla ilgili mücadeleye girişmek değildir, olamaz. Hele hele bunu sosyal medya üzerinden ve bir de Galatasarayla ilgili paylaşımlarını kaldırıp kulübe olan bağlılığını sorgulatacak şekilde yapmak asla olamaz.

Erden Timur’un gidişiyle ilgili attığı post yeterliydi, gösterebileceği tepkinin makul sınırları oraydı. Son yaptığı şeyi savunanın ya kafası çalışmıyordur ya da bu meselede önceliği Galatasaray değildir.

Mauro Icardi, Erden Timur ayrılığından dolayı üzgün ama Galatasaray'dan ayrılmayı asla düşünmüyor.

(Diario Ole)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt