#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koyun gibi güdülen senin gibi, kişileri Galatasaray’ın çıkarlarından üstün görenlerdir.

Erden Timur’un gidişi ve mevcut yönetimin basiretsizlikleriyle mücadele etmek kongrenin ve taraftarın işi. Futbolcunun işi kulüp yönetimiyle ve başkanla, başka bir yöneticiye yapılan haksızlıkla ilgili mücadeleye girişmek değildir, olamaz. Hele hele bunu sosyal medya üzerinden ve bir de Galatasarayla ilgili paylaşımlarını kaldırıp kulübe olan bağlılığını sorgulatacak şekilde yapmak asla olamaz.

Erden Timur’un gidişiyle ilgili attığı post yeterliydi, gösterebileceği tepkinin makul sınırları oraydı. Son yaptığı şeyi savunanın ya kafası çalışmıyordur ya da bu meselede önceliği Galatasaray değildir.
Icardi, taraftar için kanaat önderidir; ua nın sucuk yediği zamanlarda. Kişiyi değil Gs yi üstün gördüğüm için DÖ ve tayfasına herkesin tepki vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ama taraftar ama futbolcu ama medyası. Göz göre göre ve bile bile zarar vereceği yerde susan kim olursa olsun kendi menfaatini önde tutuyordur bugün.

Icardi, taraftar için kanaat önderidir; ua nın sucuk yediği zamanlarda. Kişiyi değil Gs yi üstün gördüğüm için DÖ ve tayfasına herkesin tepki vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ama taraftar ama futbolcu ama medyası. Göz göre göre ve bile bile zarar vereceği yerde susan kim olursa olsun kendi menfaatini önde tutuyordur bugün.
bu sezon statta 2700 dkdan az maç izleyen taraftar yorum yapmamalı

Senin kanaat önderin Icardiymiş, benim kanaat önderim yok. Galatasaray taraftarının çoğunluğu da fikir yürütmek için birine ihtiyaç duymaz, şikeci iki kulüpten temelde burdan ayrılıyoruz zaten.

Futbolcunun işinin neden kulüp siyaseti olmadığını anlatan manzume yazdım zaten, tekrar yazmaya gerek yok.

Icardı kampa zamanında katılmaz, sezon içinde 1 metre önündeki topa dokunamaz, ikili mücadelelerde nal toplar, dribblingde 2 metre gerisindeki stopere geçilirse alkışlarsın artık Dursun’la mücadele ediyor diye.

Senin kanaat önderin Icardiymiş, benim kanaat önderim yok. Galatasaray taraftarının çoğunluğu da fikir yürütmek için birine ihtiyaç duymaz, şikeci iki kulüpten temelde burdan ayrılıyoruz zaten.

Futbolcunun işinin neden kulüp siyaseti olmadığını anlatan manzume yazdım zaten, tekrar yazmaya gerek yok.

Icardı kampa zamanında katılmaz, sezon içinde 1 metre önündeki topa dokunamaz, ikili mücadelelerde nal toplar, dribblingde 2 metre gerisindeki stopere geçilirse alkışlarsın artık Dursun’la mücadele ediyor diye.
Tamam Dursun ile mutluluklar

Kane falan verelim abilerime devamlı kendine bakıyor 30 üzeri atıyor aldığı paranın hakkını veriyor. 100 tane kane var nede olsa.. ne hikmetse bu muhabbeti yapanların çoğu zamanında Tudor hastasiydi Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyorlar ya o salağı bile hoca sandılar 6-7 maç top oynatti diye büyük maçlarda sicmisti onu söyleyen yok tabi. Rekorlar kıran hocanın da açığını arıyor Galatasaray'ın menfaatlerini düşünen arkadaşlar hep siz Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyorsunuz aynen aynen hocayı göm icardiyi göm ama ben Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyorum ulan bu nasıl menfaatlerini düşünmek 😂

Erden Timur'a olan sevgisini anlayabiliyorum, tepkisini ölçüyü kaçırmamak kaydıyla gösterebilir ama bu performansına ve takıma olan bağına etki etmemeli, ediyorsa da önümüze bakarız. Bu takımdan kimler geldi kimler geçti, asolan Galatasaraydır her zaman, Messi olsan farketmez sevgili İcardi

Hani olmaz da olur da şu olaylar yüzünden icardi giderse dursun ve ekibi ülkeyi terketsin sıkıntılı durumlar yaşanır

Fenerlilerden biraz farkiniz olsun. Mou geldi diye tum rezillikleri yasadiklari 10 yıllık hezimetleri unuttular simdi fb yuzyili diye baslik acmislar forumlarina.
Kulüp dedigin 1 adamla dönmüyor bir adam gitti kaldı diye de sarsilmaz.
icardi dedigin adam profesyonel topcudur para karsiligi isini yapmak zorunda.
Sevdigin adam ayrildi diye sitem et ama sosyal medyada bu seyleri yapip saf taraftarı yönetime cephe aldiramazsin.
Kimse Gs'den büyük değil.
Kampa katilmamak icin yem atiyorsa o zaman görürüm sizi.
Korkmayin 2 yil kontratı var kemiksiz 10 milyon euro aliyor sopayla kovsaniz gitmez.
Bugun var yarin yok isinin ve aldigi paranin hakkını versin oyununu oynasin.
Futbol entrikalari onu ilgilendirmez ic hesaplar da onu ilgilendirmez erdenspor topçusu degil bu adam.
Sirketteki sevdiginiz adam ayrildi diye yönetime kazan kaldirirsaniz yersiniz tekmeyi. Munasip sitem etmek ayri zaten.
Isin tezegini cikartmasin siz de canak tutmayin.
@Metin Hasoğlu tebrikler renktas.
Keske herkes senin gibi bizi düşünse. Iyi ki varsiniz .

Kardeş bunlarda NATO kafa nato mermer. Boşuna ugrasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt