Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#MOUtime var unutmailk kampından başından takımda olan bir Icardi (2 sene sonra SONUNDA full hazırlık dönemi geçirecek)
artık şu ortashayı hallet yönetim - doğru adamı al baştan fişi çek.
Vallaha bahsedilen oyuncularin geç katiollmasinin takım icinde en ufak problem yaratacağını düşünmüyorum. Takım ruhu zaten iki senedir bizde mevcut olan bir durum. Şu anda takımda 2-8-10 no hariç eksik bir seyimiz yok.Hedef tahtası gibi bir durum yok. 5 gün geç katılmaları sportif açıdan değil ama takım ruhu açısından çok uygun bir hareket değil. Makul bir zemine oturan sebebi var mı onu merak ettim sadece. Anlaşılan yok.
Special one diyede dolasiyorsundur sen şimdi#MOUtime var unutma
En makul aciklama jet-lag konusu olur. Her bir saat farki icin vucudun 1 gun dengelemeye ihtiyaci var ortalama. Guney amerikaya tatile gidip donmek ile TR'ye yakin olmak arasinda ciddi fark var dinlenme acisindan. Guney amerikali her futbolcumuza onceki yillarda da benzer ekstra izinler verildi genel olarak.Bu arkadaş neden geç geldi makul açıklaması var mı?

İcardi’yi korunma yöntemleri işlemiyor ki.O değilde icardi bu kadını çocuk doğurmaya nasıl ikma etmiş, cidden kral hareket