#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk kampından başından takımda olan bir Icardi (2 sene sonra SONUNDA full hazırlık dönemi geçirecek)

artık şu ortashayı hallet yönetim - doğru adamı al baştan fişi çek.

Hedef tahtası gibi bir durum yok. 5 gün geç katılmaları sportif açıdan değil ama takım ruhu açısından çok uygun bir hareket değil. Makul bir zemine oturan sebebi var mı onu merak ettim sadece. Anlaşılan yok.
Vallaha bahsedilen oyuncularin geç katiollmasinin takım icinde en ufak problem yaratacağını düşünmüyorum. Takım ruhu zaten iki senedir bizde mevcut olan bir durum. Şu anda takımda 2-8-10 no hariç eksik bir seyimiz yok.

Bu arkadaş neden geç geldi makul açıklaması var mı?
En makul aciklama jet-lag konusu olur. Her bir saat farki icin vucudun 1 gun dengelemeye ihtiyaci var ortalama. Guney amerikaya tatile gidip donmek ile TR'ye yakin olmak arasinda ciddi fark var dinlenme acisindan. Guney amerikali her futbolcumuza onceki yillarda da benzer ekstra izinler verildi genel olarak.

Biri Gol Kralı, diğeri Asist Kralı.
Biri İnter, diğeri ise Napoli Efsanesi.
Ve Serie A'da rakip olduktan sonra iki senedir beraber savaşıyorlar. Ligin en iyi 9 ve 10 numarasına sahibiz. We have Mauro İcardi and Dries Mertens. They dont!
aot7oq.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim kral sakatligini %100 atlatmisdir, fit bi Icardi yine ligin icinden gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt