#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 senedir diyorum mevcut formuyla Okan Buruk oyun sistemine uygun değildir..

İlk geldiği dönem zımba gibi ve ligin içinden geçiyordu. Sonra standby modda yeteneğini kullanarak goller atti ama takim oyunu açısından bence birçok konuda bizi geriye götürüyordu...

Şimdi taraftar yavaş yavaş homurdanmaya başladı.

Gerçekleri görenler 1.5 senedir bunu biliyor zaten. Popularist değil gerçekciyiz.

Bir müddet yedek kulübesi kendisine iyi gelecektir.

Çok çok kötü oldu bu sakatlık. Geçmiş olsun İcon

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçına yetişse keşke

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardinin sakatlanmasi demek tüm sezonu tam iyilesmeden oynamasi demk olacak.

Evet sakat sakat oynadi ona ragmen gol krali oldu diyecegiz gene

Icardi ve bast'ın şu maçtaki performanslarina bakın, formayı kim hakediyor anlayacaksınız. İcardi sakatlanana kadar etkisizken, bast kaç kere topla buluşup asistte yaptı. Forma adaleti varsa, şuan ki formlarıyla formayı bast alır. İster sövün, ister kötü niyetli zannedin beni ben neyse onu yazıyorum. Sizde bunu biliyorsunuz ama ıcardi isminin altında okan buruk gibi sizde eziliyorsunuz ve formayı hakedeb bast'a o formayı vermiyorsunuz..
Anlatamazsın renktaş bazı romantik Galatasaray taraftarına

Çok ilginç ama durum bu...

Tedavisi için ya arjantine yada milanoya gider demiştim, arjantine gitmiş direkt hiç şaşırmadım. Bu kulüp ve taraftar kendisine büyük değer veriyor ama kendisi buna cevap verecek fiziksel ve zihinsel anlamda karşılayamıyor artık. İlk sezon ki icardi büyük heyecandı ama sonrası kabak tadı vermeye başladı. Bu sezon tamamlandıktan sonra güzelce vedalaşmak gerekiyor, bir sezon daha 10 milyon euro heba olmasın. Son olarak ilk sezon ki icardi 15 bile almayı hak ediyordu ama son 1 yıldaki ıcardiye 3 milyon bile verilmez. Kuşların bile en korktuğu oyuncu iken, şuan sahada olmasını istedikleri oyuncu. Düşünün durumu.

Tedavisi için bir yere gitmesi niye sorun oluyor anlamadım

Osimhen ile oynama işi heyecanlandırmış mıdır acaba ağabeyi

Seni de oynatırız koçum rahat ol. Ortalığı biraz dağıttık. Sen Wanda ile işini hallet raad ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt