Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.473
- 7.298
- 1.298
İcardin var hayvan gibi pozisyon alabilen ve bitirici ama 30m euro harcayıp besletemiyorsun sonra okan buruğu övün diyorlar.Hangi yerli tdde bu kadar sağlam kadro verildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en sondaki hareketi sizden bir nane olmayacak hareketi
Trip mi atıyor bu
nasıl etmiyor yaw :dGeceden beri düşünüyorum fit olmasına ve sakat olmamasına rağmen sahada hala niye hareket edemediğini bulamadım
2023 icardi gibi mi sencenasıl etmiyor yaw :d
kaç kere kendibni boşa çıkarıyor, koşu yapıyor, pas atamıyorlar ki adama. 2-3 sayfa öncesi kolaj bile yapmışlar hatta dakika dakika.
herif en sonunda orta sahaya kadar geliyor top alıp dağıtmak için.
bu sorunun cevabını verebilmek için mevcut halini iki besleyici kanat ile de izlemek lazım. rachica ve kerem ile nasıldı hatırlasana?2023 icardi gibi mi sence
Bariz fark var çok kısıtlı hareket ediyo
Takımın pas atamadığı doğru ama kendisi de hareketsiz olduğu için çok kolay marke ediliyo
Ads maçına bakamadım bats lı oyun nasıldı?bu sorunun cevabını verebilmek için mevcut halini iki besleyici kanat ile de izlemek lazım. rachica ve kerem ile nasıldı hatırlasana?
haa soruna kısmen cevap verebilirim. belki ilk geldiği fizikaliteye sahip değildir, kabul. sonuçta bir avrupa takımından, o idman kültüründen, türkiye'ye geliyor. türkiye'de yapılan idman kalitesi malum. mutlaka geriye gitmişir.
ama yine de mevcut durumuna "kötü" diyemem.
Ads maçına bakamadım bats lı oyun nasıldı?
Hücumdaki sorunun ne kadarı oyundan ne kadarı icardiden kaynaklı önümüzdeki maçlarda görme fırsatı bulucaz
Mourinho'ya çakmış işte.Var bi mevzu durduk yere böyle birşey paylaşmaz.
Bats icardi kadar kaliteli değil elbette sormak istediğim oyun anlamında daha mı faydalıydı ?şöyle söyleyeyim, icardi olsaydı muhtemelen 1-9 biterdi maç. bats feci kaçırıyor yaw.
bu arada batsuai fizik olarak icardi'den üstün zaten herkes görüyor bunu. ama oyun aklının ve bitiriciliğin %1'i yok.
güreşseverler için batslı oyun daha cazip gelir muhtemelen.