#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardin var hayvan gibi pozisyon alabilen ve bitirici ama 30m euro harcayıp besletemiyorsun sonra okan buruğu övün diyorlar.Hangi yerli tdde bu kadar sağlam kadro verildi.

Geceden beri düşünüyorum fit olmasına ve sakat olmamasına rağmen sahada hala niye hareket edemediğini bulamadım

Geceden beri düşünüyorum fit olmasına ve sakat olmamasına rağmen sahada hala niye hareket edemediğini bulamadım
nasıl etmiyor yaw :d

kaç kere kendibni boşa çıkarıyor, koşu yapıyor, pas atamıyorlar ki adama. 2-3 sayfa öncesi kolaj bile yapmışlar hatta dakika dakika.

herif en sonunda orta sahaya kadar geliyor top alıp dağıtmak için.

nasıl etmiyor yaw :d

kaç kere kendibni boşa çıkarıyor, koşu yapıyor, pas atamıyorlar ki adama. 2-3 sayfa öncesi kolaj bile yapmışlar hatta dakika dakika.

herif en sonunda orta sahaya kadar geliyor top alıp dağıtmak için.
2023 icardi gibi mi sence

Bariz fark var çok kısıtlı hareket ediyo

Takımın pas atamadığı doğru ama kendisi de hareketsiz olduğu için çok kolay marke ediliyo

2023 icardi gibi mi sence

Bariz fark var çok kısıtlı hareket ediyo

Takımın pas atamadığı doğru ama kendisi de hareketsiz olduğu için çok kolay marke ediliyo
bu sorunun cevabını verebilmek için mevcut halini iki besleyici kanat ile de izlemek lazım. rachica ve kerem ile nasıldı hatırlasana?

haa soruna kısmen cevap verebilirim. belki ilk geldiği fizikaliteye sahip değildir, kabul. sonuçta bir avrupa takımından, o idman kültüründen, türkiye'ye geliyor. türkiye'de yapılan idman kalitesi malum. mutlaka geriye gitmişir.

ama yine de mevcut durumuna "kötü" diyemem.

bu sorunun cevabını verebilmek için mevcut halini iki besleyici kanat ile de izlemek lazım. rachica ve kerem ile nasıldı hatırlasana?

haa soruna kısmen cevap verebilirim. belki ilk geldiği fizikaliteye sahip değildir, kabul. sonuçta bir avrupa takımından, o idman kültüründen, türkiye'ye geliyor. türkiye'de yapılan idman kalitesi malum. mutlaka geriye gitmişir.

ama yine de mevcut durumuna "kötü" diyemem.
Ads maçına bakamadım bats lı oyun nasıldı?

Hücumdaki sorunun ne kadarı oyundan ne kadarı icardiden kaynaklı önümüzdeki maçlarda görme fırsatı bulucaz

Ads maçına bakamadım bats lı oyun nasıldı?

Hücumdaki sorunun ne kadarı oyundan ne kadarı icardiden kaynaklı önümüzdeki maçlarda görme fırsatı bulucaz

şöyle söyleyeyim, icardi olsaydı muhtemelen 1-9 biterdi maç. bats feci kaçırıyor yaw.

bu arada batsuai fizik olarak icardi'den üstün zaten herkes görüyor bunu. ama oyun aklının ve bitiriciliğin %1'i yok.

güreşseverler için batslı oyun daha cazip gelir muhtemelen.

şöyle söyleyeyim, icardi olsaydı muhtemelen 1-9 biterdi maç. bats feci kaçırıyor yaw.

bu arada batsuai fizik olarak icardi'den üstün zaten herkes görüyor bunu. ama oyun aklının ve bitiriciliğin %1'i yok.

güreşseverler için batslı oyun daha cazip gelir muhtemelen.
Bats icardi kadar kaliteli değil elbette sormak istediğim oyun anlamında daha mı faydalıydı ?

Alan açma ,top tutma, takımı yerleştirme, rakibi dağıtma ,giden her topun direkt geri gelmemesi,servis yapma,ikili mücadele kazanma,kafa topu alma,takımı rakip sahaya yerleştirme,hareketli oynama,pozisyon üretimine katkı sağlama

Bu gibi durumları olumlu mu etkiledi yoksa icardi oynadığındaki gibi aynı tas aynı hamam mıydık

Yeni eleman geçici sevda olum, biz seni seviyoruz. Öbürünü tek gecelik ilişki gibi düşün. Yalnız artık daha fazla çaba sarf etmen gerekecek. Bu kadrodan 3-5-2 olmaz çünkü. Sürdürülebilir değil

Icardi ağabeyi tanımamışsınız

Çocuklar gibi mutludur doğru düzgün bir topçuyla beraber oynayacağı için

İkardi laf çakıyorsa, ya Ali ye çakar, ya Acun a çakar, ya Mou ya çakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt