#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene baths övüyordu şimdi onu da aldık yine birşeyler bulmuş
orasını bilmiyorum da, adam tam tersi aidiyet göstermiş, 1 sayfa yazı paylaşmış. tam tersi sevgi ve aidiyet göstermiş.

2 gündür saçma sapan şeylet yazılıyor. geyiğe her zaman ok ama zeka içermeli. yani komiğin yanından bile geçmeyen ızdırap postlar resmen.

ben veda diye algiladim ama komik bir sey yok yani burada
neresi veda yahu? adam yıldönümü kutlamış bildiğin.

ayrıca sen veda gibi algıladıysan, "icardi veda etmiş forumda konusu yok, bu nasıl forum" yazamazsın.

kendi görüşün değil, gerçek bir haber gibi yazmışsın çünkü. bu şekilde yazman bildiğin komik bile olmayan bir geyik girişimi.

neyse uzatmayalım. böyle şeylere gerek yok.

Prime Mauro İcardi bambaşka bir adamdı. Serie A tarihinde kimseyle kıyaslayamayız bence 2015-2018 arası İcardiyi. 22 yaşında İnter'e Kaptan oldu adam. 20240908_033231.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mauro Icardi 1-2 gün içerisinde İstanbul'a dönecek. (Kaya Temel)

%100 hazır olmadan ben derbide oynayacam diye tutturmaz umarım bu ortasaha hattı 2li santraforu kaldırmaz

Derbi insallah oynamaz hazır olmayan haliyle şikecilerin stoperlerden dayak yediğiyle kalır

İcardi'yi tanıyorsam derbide Osterwolde'ye dirseği geçirmeye geliyor.

Hele gol atar ve son dakikalara 1-0 2-1 falan önde girersek net bi hareket yapacaktır Fenerbahçe'li bi oyuncuya. Ya da gidip Mourinho'ya karşı şortunu tutup gösterecek falan kavga çıkartacak.

İtalya futbolunu bilenler İcardi'nin biraz da gençliğin verdiği şeyle elbette saha içi ve sahadışı olaylarını, Arjantin'den kiralık katil getirtirim röportajlarını hatırlar. Gerçi italya futbolunu bilmeye de gerek yok bunlar meşhur olaylardı.

Derbide ikinci yari 80de sokarim ilk fener derbisi gibi o zaman iş yapabilir.

devre arası gidiyormuş

kendisine her şey için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt