- 22 Ağustos 2010
- 29.496
- 31.255
- 2.638
dünden beri kaynaksız bu şekilde postar atıyorsun. gülmemiz gereken bir yer varsa söyle lütfen.instadan veda etmis
güle güle rivero kardes
aksi taktirde ızdırap postlarına bir son ver derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünden beri kaynaksız bu şekilde postar atıyorsun. gülmemiz gereken bir yer varsa söyle lütfen.instadan veda etmis
güle güle rivero kardes
komik değil. öyle bir şey yok çünkü.hayatının geri kalanında başarılar
geçen sene baths övüyordu şimdi onu da aldık yine birşeyler bulmuşdünden beri kaynaksız bu şekilde postar atıyorsun. gülmemiz gereken bir yer varsa söyle lütfen.
orasını bilmiyorum da, adam tam tersi aidiyet göstermiş, 1 sayfa yazı paylaşmış. tam tersi sevgi ve aidiyet göstermiş.geçen sene baths övüyordu şimdi onu da aldık yine birşeyler bulmuş
dünden beri kaynaksız bu şekilde postar atıyorsun. gülmemiz gereken bir yer varsa söyle lütfen.
dün foruma neredeyse hic girmedim bile olm ben
icardi veda etmis forumda konusu yok
bu nasil gs forumu
bunu da atmışsın başka yerde, bu sabah yazmışsın. tamam dünden beri değil, sabahtan beri ızdırap oluyorsun diye düzeltelim.
buna da gülelim mi?
neresi veda yahu? adam yıldönümü kutlamış bildiğin.ben veda diye algiladim ama komik bir sey yok yani burada