#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence icardi yengeyi boynuzladı, yenge de hırsını almak için bir benzerini yaptı ve ödeştiler. zaten biriyle sevişmek büyük bi olay değil kültürlerinde. olay biriyle yatması değil, birine adanmışlık sözünü bozması aslında.

şahsi fikir ve tahminlerim bu yönde. wanda zaten biraz deli. anadolu kökenli bir kadın olduğu için çirkef yönü fazla. bu da icardiyi kuduruk bir herife çeviriyor

Bu senesinin bizimle son senesi olduğunu düşünüyorum. Umarım bir daha sakatlık yaşamazda efsaneyi izleriz

Tatili bitirsen mi artık? 14 gün oldu. Çoğu oyuncu yazin bu kadar tatil yapmadı. Araplar bile bu kadarını tolere etmez. Düzgün tedavi olacağını düşünmüyorum arjantinde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merakımdan soruyorum, bilgim yok yani eleştiri veya bir şey ima amaçlı değil.

Yaşadığı sakatlık kendi kendine geçiyor mu? Sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladık. Ülkesine gitti, sıkça yaşanan durum yabancı futbolcular için, ailesi de orda. Fakat hiç bir paylaşım vs göremedim tedavisiyle ilgili.

Tedavi süreci nedir bu tip sakatlıkların. Belki 3 haftada geçecek sakatlığını yapması gerekeni yapmadığı için uzatacak, buna dikkat ediyor mu acaba orda?

Kerem Zaha gittikten sonra en az 20 golü bize lazım ama derbiye yetişmezse iyi olur. Hiç ona uygun bir maç olmayacak. Hele de Mou orta sahayı Amrabat-İsmail-Fred şeklinde dizerse. Anadolu maçlarıyla dönmeli.

Kral öldü yaşasın yeni kral" diye bir durum yok.

Aslan aslandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt