#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz formu düşük ama ölüsü bile oynar tabi ki
Tam formunda olsa zaten tek başına da donunda sallar
Daha fazla topla buuşturabilmeliyiz
Bir de hakemler gollerini ofsayt diye iptal etmemeli

zeminin ağırlığı mıydı neydi bilmiyorum ama rezalet oynadı

ona rağmen atmıştı golü :)

ikinci yarı yoktu - 60 ta bakambu doğru hamle olabilidi hareketli forvet hattı için.

Ofsyattan cok sik bir gol atti , onun dışında Casper takıldı

Maguire ve lindelof tarafından maalesef bugün ezildi, tehlikeli yerde buluştuğu 1-2 topun da içine etti. Bence bugün en kotu maçlarından birini oynadı. Bakambu'ya yazık ediliyor diye hissediyorum icardi her maç 90dk oyunda kalacak diye bir kanun olmamalı.

son zamanlarda çok formsuzsun reis, sürekli her maç oynayacaksın diye bir şey yok artık dinlenme vakti biraz

Maguire fazla küçümseniyor. Sakar adam ama çok iyi bir stoper. Ne hava topu verdi ne 1'e 1'de top aldırdı. İlk maçta Varane pek varlık gösterememişti.

Real aklını çelmiş olabilir mi

yok hocam ya bence sevgi zehirlenmesi yaşıyor gibi geldi bana. ben nasıl olsa atarım kafasında bir şekilde harbiden pozisyon olunca da atıyor adam ama ya ofsayt ya başka bir şey çıkıyor.

bize lazım olan da bu ama oyunun içine bir tık daha girmesi lazım. yengenin hastalığı da kafasına takılıyro olabilir

Maç içinde Kerem'e pas atarken ayağında ağrı hissetti ve 1 dakika boyunca baya zorlandı yerinde kaldı açıkçası sakatlığının %100 geçtiğini hiç sanmıyorum.

yok hocam ya bence sevgi zehirlenmesi yaşıyor gibi geldi bana. ben nasıl olsa atarım kafasında bir şekilde harbiden pozisyon olunca da atıyor adam ama ya ofsayt ya başka bir şey çıkıyor.

bize lazım olan da bu ama oyunun içine bir tık daha girmesi lazım. yengenin hastalığı da kafasına takılıyro olabilir
Karşısındaki savunmayla alakalı. Maguire gayet iyi marke etti Icardi'yi. Bizde koşu atan oyuncular yedekti. Araya sarkan 1 oyuncumuz olsa bu kadar rahat odaklanamazdı Icardi'ye rakip stoperler.

3-4 haftadır antrenmansız olması bir etken olabilir mi

Maguire fazla küçümseniyor. Sakar adam ama çok iyi bir stoper. Ne hava topu verdi ne 1'e 1'de top aldırdı. İlk maçta Varane pek varlık gösterememişti.
Çok iyi bir stoper olduğuna katılmasam da özellikle markaj konusunda ve hava topları savunma anlamında çok iyi bence. Forvet olarak arkanda bu adam varsa hava topu almak neredeyse imkânsız.

Bu seviyelerin futbolcusu değil bence ama özellikle kapalı oynayan takımlar için bulunmaz hint kumaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt