- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
eski icardi sunu yazmisti
bence esi yüzünden bu halde
cok bitik malesef
cok bitik malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nolmus yıneeski icardi sunu yazmisti
cok bitik malesef
Goller atınca adama Aşkın Olayım de Kral de şimdi az biraz formsuz olunca bu arkadaş diye bahsetBu arkadaşın yedek kalmayıp oyundan bile alinmanasi. Hocadan daha üstün olduğunu gösteriyor. Bir futbolcu hocadan daha üstün olamaz
Ben İcardi gitsin demiyomki. Fiziken iyi değil çok net görülüyor bu. Yedekte dursun. Goz göre göre bu halde oynatmak komik.Goller atınca adama Aşkın Olayım de Kral de şimdi az biraz formsuz olunca bu arkadaş diye bahset![]()
Yok yaani adama bu kadar sevgi cümlesi kurup şimdi de bu arkadaş diye bahsetmen sence doğru muBen İcardi gitsin demiyomki. Fiziken iyi değil çok net görülüyor bu. Yedekte dursun. Goz göre göre bu halde oynatmak komik.
Bakambu üvey evlat mı kardeşim adam ne 11 oynayabiliyor ne yedekten girebiliyor. Zorunlu olmasa yine sokmayacakti
Haklısın. Sinirlendim biraz krala. Onun suçu yok tabi. Onu iynatan en büyük zucluYok yaani adama bu kadar sevgi cümlesi kurup şimdi de bu arkadaş diye bahsetmen sence doğru mu![]()
Gel reis Okan hocayı da eleştirme galibiyeti kutlayalımHaklısın. Sinirlendim biraz krala. Onun suçu yok tabi. Onu iynatan en büyük zuclu
Napacam lan eziyetle Pendiki yendik diye konvoya mi çıkayım. Yemek bile yiyemedimGel reis Okan hocayı da eleştirme galibiyeti kutlayalım![]()
3 puanı aldık mı aldık ben 1-0 skora razıyım her maçta yavNapacam lan eziyetle Pendiki yendik diye konvoya mi çıkayım. Yemek bile yiyemedim