#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski icardi sunu yazmisti

bence esi yüzünden bu halde

cok bitik malesef

Ben formsuz olduğuna inanmıyorum

Bence mental sorunu olabilir

Sonuçta adamın karısı maalesef ki ciddi hasta

Tezinden şifa dilerim

Goller atınca adama Aşkın Olayım de Kral de şimdi az biraz formsuz olunca bu arkadaş diye bahset :D
Ben İcardi gitsin demiyomki. Fiziken iyi değil çok net görülüyor bu. Yedekte dursun. Goz göre göre bu halde oynatmak komik.

Bakambu üvey evlat mı kardeşim adam ne 11 oynayabiliyor ne yedekten girebiliyor. Zorunlu olmasa yine sokmayacakti

Ben İcardi gitsin demiyomki. Fiziken iyi değil çok net görülüyor bu. Yedekte dursun. Goz göre göre bu halde oynatmak komik.

Bakambu üvey evlat mı kardeşim adam ne 11 oynayabiliyor ne yedekten girebiliyor. Zorunlu olmasa yine sokmayacakti
Yok yaani adama bu kadar sevgi cümlesi kurup şimdi de bu arkadaş diye bahsetmen sence doğru mu :D

Reklam filmleri, sosyal hayat filan derken sahayi unuttu. Inanilmaz hareketsiz

Hem 3 hafta sakat sakat oynamasi, hemde suan (tahminimce) mental olarak hazir degil. Belki de yorgunluktur. Bir iki mac yedekte olsa fena olmaz yani biraz Bakambu oynasin. Hem Icardi'ye bu kadar yuk binmemeli lig maclarinda.

Arkadaşlar adamın evinde ne yaşanıyor bilemeyiz

Ciddi hastalık ile uğraşıyorlar

Allah yardımcıları olsun

Rahmetli babamın sürecinden bilirim

Çok zor bir durum

Bence İcardi'nin sorunu mental

Bu süreçte Bakambu'yu kullanmalıyız

Hatta çok daha önceden kullanmamız gerekiyordu

Okan oynatarak İcardi'yi motive etmeye çalışıyor

Ama zor bir durum

Toparlar haftaya kadar sakat antremansiz igneyle oynadigi dönem geriye attı İcardi yi. Sakatlık yaşamasın 1-2 haftaya toparlar istediğinde erken form tutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt