- 26 Aralık 2008
- 9.251
- 10.690
- 2.468
Baba yorgun. Keşke Tor ve Icardi şu maç dinlendirebilseydik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+boeyBaba yorgun. Keşke Tor ve Icardi şu maç dinlendirebilseydik.
Torreiraya dinlendirecek adam yok. Onu oynatmazsak bu takım b.ku yer. İcardi çoktan yedeğe gecmeliydi. Adam lacka olduBaba yorgun. Keşke Tor ve Icardi şu maç dinlendirebilseydik.
Karakter meselesi dostum. Benimde annem yıllarca kanser tedavisi gördü bir ton ameliyat ve kemoterapi geçirdi ama ben sınavlara girerken veya yarışmalarda yarışırken bunu sorun etmedim. Tamamen güçlü olma durumu. Zor mu zor evet ama şuan karısıni tedavi ettirebiliyorsa bunu da futbolculuk mesleğini iyi icra ettirdiği için yapabiliyor. Dünyanın bir ucunda bir tedavi yöntemi önerilse onu gidip oradan alacak maddi gücü var. Arjantinin demir tenteli bir evinde yaşayıp aynı seylerle maruz kalmış olsaydı ve imkani olmasaydi ne yapardi acaba?Arkadaşlar adamın evinde ne yaşanıyor bilemeyiz
Ciddi hastalık ile uğraşıyorlar
Allah yardımcıları olsun
Rahmetli babamın sürecinden bilirim
Çok zor bir durum
Bence İcardi'nin sorunu mental
Bu süreçte Bakambu'yu kullanmalıyız
Hatta çok daha önceden kullanmamız gerekiyordu
Okan oynatarak İcardi'yi motive etmeye çalışıyor
Ama zor bir durum
Allah torreiradan razı olsun. Geçen sezon boyu sergionun hamallığını yaptı yanına adam almadılar hamallığa devam ediyorTorreiraya dinlendirecek adam yok. Onu oynatmazsak bu takım b.ku yer. İcardi çoktan yedeğe gecmeliydi. Adam lacka oldu
herif neyi sorun ettiki simdiye kadar?Karakter meselesi dostum. Benimde annem yıllarca kanser tedavisi gördü bir ton ameliyat ve kemoterapi geçirdi ama ben sınavlara girerken veya yarışmalarda yarışırken bunu sorun etmedim. Tamamen güçlü olma durumu. Zor mu zor evet ama şuan karını tedavi ettirebiliyorsa bunu da futbolculuk mesleğini iyi icra ettirdiği için yapabiliyor. Dünyanın bir ucunda bir tedavi yöntemi önerilse onu gidip oradan alacak maddi gücü var. Arjantinin demir tenteli bir evinde yaşayıp aynı seylerle maruz kalmış olsaydı ve imkani olmasaydi ne yapardi acaba?
Dert ediyor demiş arkadaş. Ben dert ettiğini düşünmüyorum. Formsuz olmasi tamamen sakatliga rağmen oynamasi ve toplarla bulusturamadigimiz içinde etkisiz gozukmesiherif neyi sorun ettiki simdiye kadar?
Gitti elinin tersiyle 3 kat maadi redetti
Clye tek basina götürdü bizi
Ligde gol krali
Sakamisiniz siz?