#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bubba yanlış anlama da sakatsan 1-2 hafta kenarda takıl. Kendine de zarar.

İğneyle oynatana kadar reyizi bir Arjantin tatiline salalım normalde en kötü o son kafayı asardı bir yorgun argın hali de var zaten sahada

Adam antrenman yaptıkça daha da geri gidiyor. İlk geldiği zamanki haliyle şu anki arasında dağlar kadar fark var. Sanırım o da bize benzemeye başladı

Kralı kopenhag ve fb maclari dısında dinlendirmek gerek.

OIP.JFJ-7UCZQwIP24WeOp5MlwAAAA

Arkadaşlar adamın evinde ne yaşanıyor bilemeyiz

Ciddi hastalık ile uğraşıyorlar

Allah yardımcıları olsun

Rahmetli babamın sürecinden bilirim

Çok zor bir durum

Bence İcardi'nin sorunu mental

Bu süreçte Bakambu'yu kullanmalıyız

Hatta çok daha önceden kullanmamız gerekiyordu

Okan oynatarak İcardi'yi motive etmeye çalışıyor

Ama zor bir durum
Karakter meselesi dostum. Benimde annem yıllarca kanser tedavisi gördü bir ton ameliyat ve kemoterapi geçirdi ama ben sınavlara girerken veya yarışmalarda yarışırken bunu sorun etmedim. Tamamen güçlü olma durumu. Zor mu zor evet ama şuan karısıni tedavi ettirebiliyorsa bunu da futbolculuk mesleğini iyi icra ettirdiği için yapabiliyor. Dünyanın bir ucunda bir tedavi yöntemi önerilse onu gidip oradan alacak maddi gücü var. Arjantinin demir tenteli bir evinde yaşayıp aynı seylerle maruz kalmış olsaydı ve imkani olmasaydi ne yapardi acaba?

Karakter meselesi dostum. Benimde annem yıllarca kanser tedavisi gördü bir ton ameliyat ve kemoterapi geçirdi ama ben sınavlara girerken veya yarışmalarda yarışırken bunu sorun etmedim. Tamamen güçlü olma durumu. Zor mu zor evet ama şuan karını tedavi ettirebiliyorsa bunu da futbolculuk mesleğini iyi icra ettirdiği için yapabiliyor. Dünyanın bir ucunda bir tedavi yöntemi önerilse onu gidip oradan alacak maddi gücü var. Arjantinin demir tenteli bir evinde yaşayıp aynı seylerle maruz kalmış olsaydı ve imkani olmasaydi ne yapardi acaba?
herif neyi sorun ettiki simdiye kadar?
Gitti elinin tersiyle 3 kat maadi redetti
Clye tek basina götürdü bizi
Ligde gol krali
Sakamisiniz siz?

8-10 maçtır takımın 2.kangreni sensin

Sabrımız taşıyor

Kopenhag maçını al kredi açalım

herif neyi sorun ettiki simdiye kadar?
Gitti elinin tersiyle 3 kat maadi redetti
Clye tek basina götürdü bizi
Ligde gol krali
Sakamisiniz siz?
Dert ediyor demiş arkadaş. Ben dert ettiğini düşünmüyorum. Formsuz olmasi tamamen sakatliga rağmen oynamasi ve toplarla bulusturamadigimiz içinde etkisiz gozukmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt