- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
bu tarz yorumları normalde hiç sevmem ama bu adamın pozisyon bilgisi hareketlenmesi attığı koşular cidden inanılmaz iyi yaw bütün takımın hücumda işlemesine ciddi katkı veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imaj haklarının karşılığında sponsorlar maaşını verirken iyi ama öyle düşünUsta eyvallah lösemi olmuş, Allah şifa versin. Ama bana samimi gelmiyor. Eşi hasta diye üzülen kocaya helal olsun, ama reklam reklam geziyorlar.
maç 2-1 ken jest yapılmazaksini iddia eden yok.cedrice jest yapabilirdi sadece.asıl irdelenmesi gereken durum oyundan çıkmaması
Usta benim bir lafım yok zaten, sadece samimi gelmedi. Arkada anlaşma varsa da bilmiyorum.imaj haklarının karşılığında sponsorlar maaşını verirken iyi ama öyle düşün
oyundan çıkmamasından ve penaltıyı kullanmasından son derece rahatsızım
10 kişi oynuyoruz adım atacak halı yok. +israrla ona top oynuyorlar pozisyonlar ölüyor
En büyük sorunumuz bu şuan. Okan buruk ne yazikki ipleri İcardinin eline vermis
E yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?Kopenhag deplasmanında oynamaması lazim, fizik olarak zaten tam bitik, hadi ads Pendik maçında takım taşıyor, Kopenhag maçında taşımaz, gitsin o 2 beden büyümüş fiziğini eritsin, kendisi zaten baş tacı