#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tarz yorumları normalde hiç sevmem ama bu adamın pozisyon bilgisi hareketlenmesi attığı koşular cidden inanılmaz iyi yaw bütün takımın hücumda işlemesine ciddi katkı veriyor

Gollerini özledik ama iyi paslar verdi. En kötü, rakibi tutuyor. Bu da diğer oyunculara alan yaratır.

Enteresan adam. Aylardir formsuz ve sakat olmasina ragmen, gol ve asist kralliginda zirvede. Baska bir seviye. Kendine geldigi zaman zaten mesaleyi yakacagiz.

Kolay degil, sakatlik, igneyle oynama, idmansizlik ve ustune esinin hasta olmasi. Toparlayacaktir.

Tekte pat diye vuruyordu önceden bu top kontrol etme meselesi nereden çıktı acaba bilmiyorum

Son maçlarda fazla gol kaçırdı, bu gol önemliydi bence. Golcü gol attıkça formunu yükseltir. Özgüven önemlidir.

Bugün yine bizi üzdün ağabey. Neden böyle yapıyorsun ki. Ona rağmen golünü attın tabii asistini de yaptın Tete bir asistini de yedi ama bizi üzüyorsun ağabey. Biz sana dünyaları yakıştırıyoruz ağabey. Her şeyin en güzelini yakıştırıyoruz o yüzden üzülüyoruz.

dk 1 de gol atabilirdi kontrolü düzgün yapsa

Kopenhag'a saplayıp gönlümüzde kurduğu tahtı arşa çıkarma vakti gelmiştir.

son 4-5 maçki kötü performansını ancak kopenhag maçını alarak telafi edeceksin.

Sahada olması beni mutlu ediyor. Eşinin durumu sakatlığı kolay değil. Adam sevdiğini kaybetme korkusu ile mücadele ediyor. Profesyonellik ailede işlemez. İnşallah tez zaman da iyi haberler alırlar ve o gülen bizleri güldüren yüzü hep görürüz.

oyundan çıkmamasından ve penaltıyı kullanmasından son derece rahatsızım

10 kişi oynuyoruz adım atacak halı yok. +israrla ona top oynuyorlar pozisyonlar ölüyor

En büyük sorunumuz bu şuan. Okan buruk ne yazikki ipleri İcardinin eline vermis

Kopenhag deplasmanında oynamaması lazim, fizik olarak zaten tam bitik, hadi ads Pendik maçında takım taşıyor, Kopenhag maçında taşımaz, gitsin o 2 beden büyümüş fiziğini eritsin, kendisi zaten baş tacı
E yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?

Fedakarlik yapip igneyle oynar 3 mac sonra elestirilmeye baslar. Keske abu gibi yapip oynamasaydi ozaman görurdum sizin yorumlari

Gs taraftari kadar nankör taraftar yoktur herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt