Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.473
- 34.421
- 2.478
Alin bu istatistigi elestirmeye devam edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah birdaha fedekarlik yapmaz. Ben izlediğimi bilirim. Gol ve asistler benim gözümü kör etmezE yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?
Fedakarlik yapip igneyle oynar 3 mac sonra elestirilmeye baslar. Keske abu gibi yapip oynamasaydi ozaman görurdum sizin yorumlari
Gs taraftari kadar nankör taraftar yoktur herhalde
E yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?
Fedakarlik yapip igneyle oynar 3 mac sonra elestirilmeye baslar. Keske abu gibi yapip oynamasaydi ozaman görurdum sizin yorumlari
Gs taraftari kadar nankör taraftar yoktur herhalde
maçı gol ve asistler alıyor triger kayışı kılıklı. senin izlediğin değil.İnşallah birdaha fedekarlik yapmaz. Ben izlediğimi bilirim. Gol ve asistler benim gözümü kör etmez
Biraz eleştiri yap. Durmadan yağlama ballama.amca gargara yap
sen bilirkişi misin barışBiraz eleştiri yap. Durmadan yağlama ballama.
Tamamen Icardi sayesinde Sampiyonlar Ligi'ne katildik, kazandigi parayı haketti zaten. Ayrıca sakatim diyip oturmak yerine fedakarlık yapıp iğneyle oynadı.CL temposu için yetersiz ama hala oyun zekası ile önemli tehdit. Umarım geçen sezonki formuna kavuşur yakında. Ciddi bir maaş bütçesi ayırdık, bilhassa Avrupa maçlarında öne çıkacağını düşünmüş idik ama grup aşması talihsizlik oldu.
Fedakarlığı için takdir etmiş idim geçmiş yorumlarımda. Mevcut formu geçen seneye kıyas ile iyi değil diyorum sadece, İcardi bizim için elzem ve formu yükseldikçe oyunu yukarı çeken bir isim. Daha iyi bir performans beklemek hakkımızdı diye düşünüyorum, geçen sene bize daha fazlasını hayal ettiriyordu; bu kişisel bir yorum elbette, katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum. Talihsizlik dememin bir sebebi ise Bayern maçı sonrası yaşadığı sakatlık. Denk geldiği dönem talihsiz oldu.Tamamen Icardi sayesinde Sampiyonlar Ligi'ne katildik, kazandigi parayı haketti zaten. Ayrıca sakatim diyip oturmak yerine fedakarlık yapıp iğneyle oynadı.
Fizik olarak 1 sıkıntı var ve bu son vuruşlarda etkiliyor kendisini bence + eşinin durumu da psikolojik olarak etki ediyordur mutlaka.
Fakat son vuruşlardaki geçici aksamayı 1 kenara bırakıp sadece krala odaklanırsanız her pozisyonun içinde olduğunu, bütün hücumun kendisi üzerinden döndüğünü daha net gözlemleyebilirsiniz. Bunu görmek için illa canlı statta izlemeye de gerek yok.
Not: kilosundan rahatsız olduğumu her fırsatta belirtiyorum
Fox in the box boşuna denmiyormuş; çok kurnaz ve oyun zekası yüksek bir isim gerçekten. Formunu yukarı çekecektir bir süre sonra ama bu ne kadar süre alır işte orasını bilemiyorum. Fizik durumunun geçen sezona hiç dönmeme ihtimali bir miktar düşündürüyor sadece. Ama fedakarlığı ve oynama isteğini düşününce toparlayacağına yönelik düşüncem daha kuvvetli.hala oyun zekası ile önemli tehdit.
Bende sizinle ayni görüşteyim; gecen seneye kıyasla daha ağır ve bende Icardi'den daha iyi bir performans bekliyorum. Ama transfer surecinden dolayı takıma geç katildigini, esinin sağlık durumunu ve kendisinin iğneyle oynadiginida unutmamamız lazım.Fedakarlığı için takdir etmiş idim geçmiş yorumlarımda. Mevcut formu geçen seneye kıyas ile iyi değil diyorum sadece, İcardi bizim için elzem ve formu yükseldikçe oyunu yukarı çeken bir isim. Daha iyi bir performans beklemek hakkımızdı diye düşünüyorum, geçen sene bize daha fazlasını hayal ettiriyordu; bu kişisel bir yorum elbette, katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum.