#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?

Fedakarlik yapip igneyle oynar 3 mac sonra elestirilmeye baslar. Keske abu gibi yapip oynamasaydi ozaman görurdum sizin yorumlari

Gs taraftari kadar nankör taraftar yoktur herhalde
İnşallah birdaha fedekarlik yapmaz. Ben izlediğimi bilirim. Gol ve asistler benim gözümü kör etmez

E yuh be kardesim. 1 gol 1 asist yapmis, 1 net asisti yenmis. Size ne lazim?

Fedakarlik yapip igneyle oynar 3 mac sonra elestirilmeye baslar. Keske abu gibi yapip oynamasaydi ozaman görurdum sizin yorumlari

Gs taraftari kadar nankör taraftar yoktur herhalde

Nankörlük ile alakası yok, icardi şuan bizi 10 kişi oynatıyor, Kopenhag maçında niye eksik oynayalım ? Fiziken iyi değil işte, Pendik maçında da Manu maçında da, adam 2 beden büyümüş yav

CL temposu için yetersiz ama hala oyun zekası ile önemli tehdit. Umarım geçen sezonki formuna kavuşur yakında. Ciddi bir maaş bütçesi ayırdık, bilhassa Avrupa maçlarında öne çıkacağını düşünmüş idik ama grup aşması talihsizlik oldu.

images (17).jpeg

10 milyon maaş alan adamın su fizikte olmasını istemek kötü birşey değil, laf etmiyorsanız kimseyi eleştirmeyin o zaman

Sahada olduğu sürece rahat hissediyorum fakat performansının düşük olduğu gerçeği var buna rağmen bir şekilde skora etki ediyor hem lig hem şampiyonlar ligini fiziksel olarak tam karşılayamıyor bugün ortalama altı performansla yine Kerem'e çıkardığı top çok iyiydi.

Bugün 1 gol 1 asist ama onun hariç dikkat çekici olan sahada çok rahat kontrol edebileceği topları bile kontrol edemedi hatta maçın başında çok rahat top geldi kontrol etse çok rahat gol atacaktı ama edemedi.

Sakatlıktan tamamen kurtulup antrenmanlarına devam ediyor olmasını düşünürsek yakın zamanda gerçek Icardi'yi görmeye başlarız 2 tane fener derbisi geliyor kendine daha fazla bakacaktır Dzeko ile fazla kıyaslanıyor gerekeni sahada bizzat kendisi gösterecektir.

CL temposu için yetersiz ama hala oyun zekası ile önemli tehdit. Umarım geçen sezonki formuna kavuşur yakında. Ciddi bir maaş bütçesi ayırdık, bilhassa Avrupa maçlarında öne çıkacağını düşünmüş idik ama grup aşması talihsizlik oldu.
Tamamen Icardi sayesinde Sampiyonlar Ligi'ne katildik, kazandigi parayı haketti zaten. Ayrıca sakatim diyip oturmak yerine fedakarlık yapıp iğneyle oynadı.

Kendisine Kopenhag maçında büyük iş düşüyor. Tecrübe ve kurnazlığına ihtiyacımız olacak.

attığı penaltı golüne bile çok fazla sevindi herşeyi paylaşıyor instagramda demek ki çok içerlenmiş uzun süredir gol atamadığına kafasına takmış.

Tamamen Icardi sayesinde Sampiyonlar Ligi'ne katildik, kazandigi parayı haketti zaten. Ayrıca sakatim diyip oturmak yerine fedakarlık yapıp iğneyle oynadı.
Fedakarlığı için takdir etmiş idim geçmiş yorumlarımda. Mevcut formu geçen seneye kıyas ile iyi değil diyorum sadece, İcardi bizim için elzem ve formu yükseldikçe oyunu yukarı çeken bir isim. Daha iyi bir performans beklemek hakkımızdı diye düşünüyorum, geçen sene bize daha fazlasını hayal ettiriyordu; bu kişisel bir yorum elbette, katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum. Talihsizlik dememin bir sebebi ise Bayern maçı sonrası yaşadığı sakatlık. Denk geldiği dönem talihsiz oldu.

Son düzenleme:
Fizik olarak 1 sıkıntı var ve bu son vuruşlarda etkiliyor kendisini bence + eşinin durumu da psikolojik olarak etki ediyordur mutlaka.

Fakat son vuruşlardaki geçici aksamayı 1 kenara bırakıp sadece krala odaklanırsanız her pozisyonun içinde olduğunu, bütün hücumun kendisi üzerinden döndüğünü daha net gözlemleyebilirsiniz. Bunu görmek için illa canlı statta izlemeye de gerek yok.

Not: kilosundan rahatsız olduğumu her fırsatta belirtiyorum

Fizik olarak 1 sıkıntı var ve bu son vuruşlarda etkiliyor kendisini bence + eşinin durumu da psikolojik olarak etki ediyordur mutlaka.

Fakat son vuruşlardaki geçici aksamayı 1 kenara bırakıp sadece krala odaklanırsanız her pozisyonun içinde olduğunu, bütün hücumun kendisi üzerinden döndüğünü daha net gözlemleyebilirsiniz. Bunu görmek için illa canlı statta izlemeye de gerek yok.

Not: kilosundan rahatsız olduğumu her fırsatta belirtiyorum
hala oyun zekası ile önemli tehdit.
Fox in the box boşuna denmiyormuş; çok kurnaz ve oyun zekası yüksek bir isim gerçekten. Formunu yukarı çekecektir bir süre sonra ama bu ne kadar süre alır işte orasını bilemiyorum. Fizik durumunun geçen sezona hiç dönmeme ihtimali bir miktar düşündürüyor sadece. Ama fedakarlığı ve oynama isteğini düşününce toparlayacağına yönelik düşüncem daha kuvvetli.:hat:

Fedakarlığı için takdir etmiş idim geçmiş yorumlarımda. Mevcut formu geçen seneye kıyas ile iyi değil diyorum sadece, İcardi bizim için elzem ve formu yükseldikçe oyunu yukarı çeken bir isim. Daha iyi bir performans beklemek hakkımızdı diye düşünüyorum, geçen sene bize daha fazlasını hayal ettiriyordu; bu kişisel bir yorum elbette, katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum.
Bende sizinle ayni görüşteyim; gecen seneye kıyasla daha ağır ve bende Icardi'den daha iyi bir performans bekliyorum. Ama transfer surecinden dolayı takıma geç katildigini, esinin sağlık durumunu ve kendisinin iğneyle oynadiginida unutmamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt