#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben umutluydum bu maç için ancak ilk defa büyük maçta gezindi durdu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su yorumlara bak ya. Bazen bizim taraftardan utanc duyuyorum. Sanki futbol tek basina oynanan bir oyun, oyle olsa hepsini sutlayalim sadece Icardi oynasin ne guzel mantik. Kotuydu bencede bugun, ama bu macin sonucu Icardi'ye baglanmaz, takim olarak sifir uretkenlik olursa fazla bir mucize beklemeyin.

Abicim sakatsan %100 iyileşene kadar oynama artık. Resmen 10 kişi oynuyor takım.

Sivas maçından itibaren bakambu oynamalı

Buna gülerim ancak.. Okan hoca korkusundan Halil ve bakambuyu aldığında bile çıkaramıyor icardiyi..

Olayın kopma noktası burada basliyor kim olursa olsun dokunulmaz değildir ya eyvallah her maç 11 başladın da kötüyse de çıksın oyundan bir zahmet..Adam ayağı sahada birakacakken yine çıkmıyor

top gelmıyor,pozisyona giremıyoruz,icardıyı eleştirmek sacmalık.

Hata biraz da bizde değil mi arkadaşlar, herifi öyle bir mertebeye yüksettikki adam bulutlarda geziyor. Azıcık aşağı inmeli sanki

Bu adamın suçu yok. Onu oynatan adam bunu bırak yedek çekmeyi oyundan bile alamiyor

Burda diyoruz yok sahada bu adam yürüyor. Yok 2 kişiyi üstüne çekiyor filan boş işler bunlar geçen sene filan neler yaptığını izledim ben. Bu o İcardi değil eksik oynatıyor bizi.

Sözlesmesinde acaba gercekten cikmayi istemedigi an cikartmamiz yasak maddesi falan mi var? Nasil oyundan alinmiyor anlamiyorum. Oyundan almamak icin takimin sistemin bile irzina geciyoruz. Böyle birsey olabilir mi?

Hem sakat hem kilolu, suç icardide değil, onu oynatan hoca suçlu, bakambu dış kapının dış mandalı mi ? İcardinin maç boyu yapmadığı hareketi yapti girip. Şahıslara tapmayin, eleştirin, gerçi iş işten geçti elendik daha.

Şarkı markı hikaye gerçekleri dönelim. bana Avrupa maçlarında lazımsın be birader. Taraftarın sevgisini Suistimal ediyorsun gibi.

niye eleştirmeyelim ? top gelince kıcını kaldıramıcak hale gelmiş 10 milyon alıp sağda solda reklam cekmeyi biliyor kötü futbol oynayabilir sorun değil ama bu fizikte olamaz olmamalı mücadele bile edemiyor kilosundan.

Böyle baskılı bir futbola bu santrafor performansı rezalet, net olarak üst tura çıkamama sebebimiz. Cl santraforu olmadığını net ispatladı bizim leş ligte easy defanslara gol atar

Buna gülerim ancak.. Okan hoca korkusundan Halil ve bakambuyu aldığında bile çıkaramıyor icardiyi..

Olayın kopma noktası burada basliyor kim olursa olsun dokunulmaz değildir ya eyvallah her maç 11 başladın da kötüyse de çıksın oyundan bir zahmet..Adam ayağı sahada birakacakken yine çıkmıyor
D,rekt kesmek kolay bir iş değil ama bazı maçlarda çıkarması lazımdı en azından.

Geçen sezon Icardi taşıdı takımı, gruplara kadar da o taşıdı. Gruplarda hiçbir şey yapmadı. Manu depinde Kerem'in golde dönüşü ve Barış'a attığı pas iyiydi bir tek. Attığı golü penaltının telafisi olarak sayıyorum.

Sakatlıktan beridir ligde de kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt