#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi çok önemli bir oyuncu elbette ama artık tamamen iyileşene kadar formayı Bakambu'ya devretmeli bence. Sakatlık olayı olduğundan beri saha içinde neredeyse görünmüyor ve çok etkisiz ne kadar dinlenmesi gerekiyorsa dinlendirilsin ama tam hazır olsun. Ayrıca sakatlık dışında fiziksel olarakta geçen sezondan çok uzak maalesef.

Burda yazdık boş konuşuyosun diyenler oldu adam sakat ve aşırı formsuz en önemli maçta takımı bir kişi eksik bıraktı ilerde başlaması gereken pres gücümüzü malesef kendisi sayesinde yapamadık ben kendisinin aşırı fanıyım ama ben takımın çıkarları düşünüyorum okan hoca çok büyük hatalar yaptı yapmayada devam ediyor bu maça bakambuyla başlasaydı çok daha iyi olurdu adamın koşmaya mecali yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maç 90 dakika oynamasının bize hayrı olmadı. İcardi'den bağımsız oynama alışkanlığı edinmeliydik.

Ya kardeşim bırakında biraz eleştiri yapalım ne yani haftalardır hatta bu sezon başından beri fiziksel olarak berbat. Övgüyü zaten fazlasıyla veriyoruz, takımın tarihindeki en önemli maçlarından birinde doğum günü bahanesiyle antrenmandan kaçamazsın sakatsan oynamayacaksın hakkını vermek isteyebilirsin ancak daha çok zarar veriyorsun bu şekilde yaparak.

Eleştirilerin hepsi doğru ama harbiden hiç top gelmiyor la adama. 2 tane gollük pası var yine bugün ne bilem. Biz daha fazlasını bekliyoruz normal olarak da kanatlardan hiç top gelmiyor adama. Takımda tek anlaştığı oyuncu Kerem'di, sir ordinaryus futbol profesörü tarihin en iyi t.d si Okan Buruk Kerem'i ortaya alarak onu da bozdu.

Adamın beli kalınlaştı, kilo fazlası var. Aralık ayının ortasına geldik icardi hâlâ fit duruma gelemedi. Gelmeye de niyeti yok gibi. Kafasından geçenlere vücudu imkan tanımıyor. Aşırı statik kalıyor. 15 dk oynayan Bakambu daha fazla topla buluşup daha çok kafa vurdu. Top gelmiyor saçmalığını bir kenara bırakın 50 tane orta açılan maçta Bakambu icardi'den daha fazla kaleye şut attı forvete top gelmez forvet topu alir. Geçen maç Maguire bu maç Vavro top göstermedi. Dzeko ile aralarında 7 yaş var herif her maç icardi'den 2-3 kat daha fazla topa temas ediyor. Böyle devam edecekse kulübede alsın 10 milyon eurosunu Bakambu formayı hakediyor.

Su yorumlara bak ya. Bazen bizim taraftardan utanc duyuyorum. Sanki futbol tek basina oynanan bir oyun, oyle olsa hepsini sutlayalim sadece Icardi oynasin ne guzel mantik. Kotuydu bencede bugun, ama bu macin sonucu Icardi'ye baglanmaz, takim olarak sifir uretkenlik olursa fazla bir mucize beklemeyin.
Ben de isimlere tapinan taraftardan utanc duyuyorum

Adam kendine bakmiyor aralik olmus hala XXL forma giyiyor hala savunani var. En basit toplari bile kontrol edemeyecek halde.

Sakatsa oynamasin o benim problemim degil oynayip bu halde dolanirsa elestiririm

bu maçta icardilik bişey yoktu

ilk yarıdaki topuk pası gole çevrilebilirdi keza. zaha'nın etkisizliği icardiyi de kötü gösteriyor

topla buluştuğu her pozisyonda mümkün olan en ii işi yaptığını söyleyebiliriz

Nusret e filan az git, şampanyayı az iç, sana gelen baklavaları ver kızın yesin.

Enjeksiyonla da oynama lütfen, iyileş öyle oyna.

Eleştirilerin hepsi doğru ama harbiden hiç top gelmiyor la adama. 2 tane gollük pası var yine bugün ne bilem. Biz daha fazlasını bekliyoruz normal olarak da kanatlardan hiç top gelmiyor adama. Takımda tek anlaştığı oyuncu Kerem'di, sir ordinaryus futbol profesörü tarihin en iyi t.d si Okan Buruk Kerem'i ortaya alarak onu da bozdu.

Abartısız ceza sahasına 30 orta geldi, bir ortada bile stoperlerden kurtulma çabası olmadı.

Adamı kaç defa hücumda topla buluşturduk ki katkı bekliyoz.Keremle formsuz Teteyle bu kadar oluyo bu işler.Zaha'nın da performansını net olarak 10 numarada oynayan adam etkiliyo.Mertensli Zaha ve Keremli Zaha'nın çok farkı var saha içinde..

Kafa vuruşlarını yapamaması şaşırttı. Ölü hali bile atardı 2 sini

Hatrın büyük olmasa çok şey derdik ama şu ana kadar yaptıkların beni susturuyor. Fener maçına kadar artık kaç maç varsa dinlensin. Kilo işini çözmesi lazım çok hantal duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt