#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen Tv'de denk geldi pırlanta reklamında oynuyor. Geçen senenin hatrına herkes sustu ama artık kredisi bitti, ya top oynar ya yedek oturur.

Avrupa'nın büyük kulüplerinin verebileceği miktarda maaş almayı biliyorsan, Samoa 2. Liginde, başkanın akrabası olan 45 yaşında veteran gibi takılmayacaksın sahada birader.

Her şey bir yana da üzücü yav. Biz bu adama bu paraları ligden ziyade buralar için verdik neredeyse hiç etkili olamadı. Sakatlık öncesi de iyi diyemem ŞLde.

Hala kilolu vs, neyse düzelir umarım.
bence en acısı ben burada bu şekilde idare ederim tavrı var gibi görünüyor, fitleşmeye daha iyi hale gelmeye hiç çalışmıyor gibi

Haftaya Pazar günü Kadıköy derbisi var ardından süper kupa maçı olacak artık çok kritik iki maça geliyoruz eğer bu maçlarda olumsuz sonuç olursa direk eleştiri oklarının başında olacak bugün 1 eleştiriliyorsa muhtemelen o gün 10'a çıkar.

Eğer kendini kanıtlamak istiyorsa fitleşip iğnesiz şekilde oynamalı şu durumda kadıköy deplasmanından takımı net çıkartır diyemiyorum geçen seneki hali olsa bağırta bağırta çıkardı en kötüsü şu haliyle 1'e 1'de Samet'e bile üstünlük kuramayabilir.

önce kötü ve fizik olarak sıkıntılı olduğunu kabul etmesi gerekiyor

bazen takım ne yaptı da bu damı eleştirirsin denir ama haftalardır takımın da gerisinde kendisi

Bu takımı ve taraftarı ne kadar çok sevdiğini kanıtlamak istiyorsa geçen seneki haline geri dönecek. Net

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynanaması gerekiyor sakatsan dinleneceksen arkadaş okan burugun en büyük elestiri ve hata noktası bu işi ayet sözüne çevirmesi icardi oynayamaz , oyundan çıkmaz diye bir kanun mu var yav. Adam aşagı yukarı 10 maçtir berbat bazı maclar sahada sadece yuruyordu

Resim

Zaha sol Kanada geçtiğinden beri performans falan hiç bir şey kalmadı. Keremle icardi benzema vinicius gibi birbirlerini tamamlıyorlardı.

Psg ve inter deki fiziki durumuyla şimdi ki fiziki durumu arasında dağlar var. Tabi şöyle bir durum var fit olsa bize yedirmezlerdi

burada görev birazda yönetim ve hocaya düşüyor. tamam star oyuncusun diye bir şey demiyoruz da artık kendine bakıp form tutman lazım demeleri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt