Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.528
- 9.086
- 1.203
Artık %100 iyileşmesini beklemek lazım.Önümüzde 2 tane fener maçı var orda fit halini görelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cıksaydı yav kendi koydurmadıysa bizim sakatken de oynayacaksın, sürekli 90 oynayacaksın bacagını elinde alsan bile oynayacaksın gibi madde koydurdugumuzu sanmiyorumAlanyaspor maçının 2. yarısında bir pozisyondan sonra ayağında ciddi ağrı hissetti kenara baktı 1 dakika boyunca yerinde kalmıştı orada sakatlığı tekrarlamış olabilir.
90 dakika tekrarını bakabilen varsa bu dediğim 2. yarıya hızlı geçerek baksın net anlayacaktır orada bir şey oldu tekrardan iğneli tedavi görmeye başladı.
Karagümrük maçında dinlensin derbiye 2 hafta var oraya kadar fitleşip tam hazır olsun.Cıksaydı yav kendi koydurmadıysa bizim sakatken de oynayacaksın, sürekli 90 oynayacaksın bacagını elinde alsan bile oynayacaksın gibi madde koydurdugumuzu sanmiyorum
Bahsettiğim şey basit gezmeler değil usta. Saatler süren etkinlikler, ülke dışında yarışmalar ve klip çekimleri vs. Arjantin'e gitmek zaten 1 gün. Hepimiz işi gücü olan insanlarız, ailemize ayırdığımız vakit işimize ayırdığımız vakitle yarı yarıya dengede gider. Icardi'de ise bu ibre işten epey uzaklaşmış.dediğin doğru ama sakat ise karısıyla gezmeyecek mi?
Öyle yaz la o zaman. Ben fakirim gezme yelpazem darBahsettiğim şey basit gezmeler değil usta. Saatler süren etkinlikler, ülke dışında yarışmalar ve klip çekimleri vs. Arjantin'e gitmek zaten 1 gün. Hepimiz işi gücü olan insanlarız, ailemize ayırdığımız vakit işimize ayırdığımız vakitle yarı yarıya dengede gider. Icardi'de ise bu ibre işten epey uzaklaşmış.
Usta ben sakat olsam ucağa binip kıta değiştirmezdim şahsen. Hele de ayağımdaysa sakatlık.Öyle yaz la o zaman. Ben fakirim gezme yelpazem dar
Yürümek ile koşmak farklı şeyler. Tabi ben profesyonel sporcu değilim.Usta ben sakat olsam ucağa binip kıta değiştirmezdim şahsen. Hele de ayağımdaysa sakatlık.
Aynen usta. Genel bir akıl tutulması var takımda. Rehavete kapıldığımızı düşünüyorum. Bu mağlubiyet bize tokat gibi gelir umarım.Yürümek ile koşmak farklı şeyler. Tabi ben profesyonel sporcu değilim.
Bu konuda tek suçlu İcardi de değil.
İğne işine ilk maçtan sonra kenara bırakıp, tedavisi için bekletecekti sağlık ekibi ve teknik ekip.
1 hafta kaldı haftaya pazar derbi var.FB maçına 2 hafta var, karagümrükte yedek başlarsan bi zahmet iyileşirsin artık ahbab