#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık %100 iyileşmesini beklemek lazım.Önümüzde 2 tane fener maçı var orda fit halini görelim.

Burda sadece İcardi degil teknik ekipten doktoruna yonetimine kimse yonetemedi bu sakatlik surecini. Adam sakatsa ben oynamak istiyorum dese bile son sozu teknik ekip doktorlar verecek. Bu sekilde yararindan cok zarari oldu. 2 hafta hic oynayamadan dinlenecekti tedavi olacakti sonrasinda yavas yavas yedekten sokup alistiracaktin.

Formsuzluğu tura maloldu. Biraz formda olsa üst turdaydık. Ama bunları bizim değil, Okan'ın görmesi, söylemesi lazım. Bence görüyor ama söylemiyor. Adam kötüyse kötüdür. Önce bunu kabullenmek lazım.

Cok hareketsiz hatta inanilmaz hareketsiz. Kac haftadir sadece futbol akliyla oynuyor ama o da bir yere kadar.

FB maçına 2 hafta var, karagümrükte yedek başlarsan bi zahmet iyileşirsin artık ahbab

Alanyaspor maçının 2. yarısında bir pozisyondan sonra ayağında ciddi ağrı hissetti kenara baktı 1 dakika boyunca yerinde kalmıştı orada sakatlığı tekrarlamış olabilir.

90 dakika tekrarını bakabilen varsa bu dediğim 2. yarıya hızlı geçerek baksın net anlayacaktır orada bir şey oldu tekrardan iğneli tedavi görmeye başladı.

Alanyaspor maçının 2. yarısında bir pozisyondan sonra ayağında ciddi ağrı hissetti kenara baktı 1 dakika boyunca yerinde kalmıştı orada sakatlığı tekrarlamış olabilir.

90 dakika tekrarını bakabilen varsa bu dediğim 2. yarıya hızlı geçerek baksın net anlayacaktır orada bir şey oldu tekrardan iğneli tedavi görmeye başladı.
Cıksaydı yav kendi koydurmadıysa bizim sakatken de oynayacaksın, sürekli 90 oynayacaksın bacagını elinde alsan bile oynayacaksın gibi madde koydurdugumuzu sanmiyorum

dediğin doğru ama sakat ise karısıyla gezmeyecek mi?
Bahsettiğim şey basit gezmeler değil usta. Saatler süren etkinlikler, ülke dışında yarışmalar ve klip çekimleri vs. Arjantin'e gitmek zaten 1 gün. Hepimiz işi gücü olan insanlarız, ailemize ayırdığımız vakit işimize ayırdığımız vakitle yarı yarıya dengede gider. Icardi'de ise bu ibre işten epey uzaklaşmış.

Bahsettiğim şey basit gezmeler değil usta. Saatler süren etkinlikler, ülke dışında yarışmalar ve klip çekimleri vs. Arjantin'e gitmek zaten 1 gün. Hepimiz işi gücü olan insanlarız, ailemize ayırdığımız vakit işimize ayırdığımız vakitle yarı yarıya dengede gider. Icardi'de ise bu ibre işten epey uzaklaşmış.
Öyle yaz la o zaman. Ben fakirim gezme yelpazem dar

Usta ben sakat olsam ucağa binip kıta değiştirmezdim şahsen. Hele de ayağımdaysa sakatlık.
Yürümek ile koşmak farklı şeyler. Tabi ben profesyonel sporcu değilim.
Bu konuda tek suçlu İcardi de değil.
İğne işine ilk maçtan sonra kenara bırakıp, tedavisi için bekletecekti sağlık ekibi ve teknik ekip.

Yürümek ile koşmak farklı şeyler. Tabi ben profesyonel sporcu değilim.
Bu konuda tek suçlu İcardi de değil.
İğne işine ilk maçtan sonra kenara bırakıp, tedavisi için bekletecekti sağlık ekibi ve teknik ekip.
Aynen usta. Genel bir akıl tutulması var takımda. Rehavete kapıldığımızı düşünüyorum. Bu mağlubiyet bize tokat gibi gelir umarım.

En büyük akıl tutulması da takımla maçı olmayan adamın ŞL'de hep ilk 11 başlaması.

Bence sorun sakatlik,dinlenmeme dolayısıyla yorgunluk falan değil.Daha geçen milli maç arası dinlenme fırsatı buldular.
Geçen sene ile bu sene arasında çok ciddi fiziksel fark var.Kilo fazlasida olduğu net.Çalısmayi sevmiyor sanırım.Oyun içinde en azından daha fazla sırti dönuk top alıp oyuna katılımını beklerdim.Özellikle kapanan takımlara karşı çok lazım bu ozelliği ama hiç katilmiyor oyuna.

Bizim genel oyunumuzunda çoğu oyuncunun performansını az veya çok olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Hatta orta sahadaki eksikliğide oyuncu performanslarini çok etkiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt