#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Milyon alan adam Kerem'in eleştirildiğinin yarısı kadar ancak eleştiriliyor genel taraftar kitlesinde.

Toparlanmalı.

O parayı CL'de bizi taşısın diye veriyoruz, CL performansı maalesef tam bir hayal kırıklığı. Iğneyle falan oynaması bir yere kadar bahanedir gözümde.
bu sene cl'ye taşıdı üstad. icardi olmasaydı molde'yi eleyip cl'ye katılamazdık. cl'den 32.7 m eur gelir elde ettik ve bunun birincil mimarı kendisidir. ayrıca lige de gol kralı. yani daha ne olmasını istiyoruz ki?

bu arada icardi'de bunun iki katı kadar potansiyel var ve çoğu taraftar buna ulaşamadığı için kendisine serzenişte bulunuyor. katılıyorum ama biraz sakin lütfen.

bu adamın eşi lösemi oldu, bunun psikolojik yükünü tahmin bile edemeyiz. ailecek buraya adapte oldular, lütfen bu arkadaşımıza sahip çıkalım.

dikkat edin koçtroller ve fbliler saldırıyor kendisine.

benim için şu dakikadan itibaren sezon sonuna kadar tek bir gol dahi atmasa, gs'a 32.7 m eur kazandırmıştır ve sezonun oyuncusudur.

zaten büyük ihtimalle yine gol kralı olacak ve 1 hafada 2 kere fb'in içinden geçecek.

Fotoğraf üzerinden kilo eleştirisi yapanları gerçekten anlayamıyorum. Bu arada 1 foto üzerinden bu eleştiriler zamanında Boey'e de yapılmıştı. İcardi'nin sakatlığı onun formunu bozdu. İcardi'yi aldığı para üzerinden vurmaya çalışan arkadaşlarda unutmayın ki CL'ye İcardi'nin performansı sayesinde girmiştik. İstatistikleri de ortada.

Wanda'nın hastalığı bu sene kendisini yıpratan ve fizik olarak salmasına sebep olan şey oldu
Sene başından beri kilo fazlalığı dikkat çekiyor çünkü

Kilosuyla ilgili embesil rakiplerin dalga geçmeye başlaması iyi. Belki toparlanmayı akıl eder böylece.

Evet kilo fazlalığı var ama bu fotoğraf üzerinde oynandığı çok belli. Artık kendisinin formunu düşüren ne ise bulup ona göre çareler üretmek zorundayız. Böyle kaliteli futbolcular kolay kolay silinemez

Evet kilo fazlalığı var ama bu fotoğraf üzerinde oynandığı çok belli. Artık kendisinin formunu düşüren ne ise bulup ona göre çareler üretmek zorundayız. Böyle kaliteli futbolcular kolay kolay silinemez
Formunu düşüren şey de belli zaten. Adam sakatlığını tam olarak atlatamadı henüz. Bizim taraftar gerçekten algıya kapılmada çok mahir.

bu sene cl'ye taşıdı üstad. icardi olmasaydı molde'yi eleyip cl'ye katılamazdık. cl'den 32.7 m eur gelir elde ettik ve bunun birincil mimarı kendisidir. ayrıca lige de gol kralı. yani daha ne olmasını istiyoruz ki?

bu arada icardi'de bunun iki katı kadar potansiyel var ve çoğu taraftar buna ulaşamadığı için kendisine serzenişte bulunuyor. katılıyorum ama biraz sakin lütfen.

bu adamın eşi lösemi oldu, bunun psikolojik yükünü tahmin bile edemeyiz. ailecek buraya adapte oldular, lütfen bu arkadaşımıza sahip çıkalım.

dikkat edin koçtroller ve fbliler saldırıyor kendisine.

benim için şu dakikadan itibaren sezon sonuna kadar tek bir gol dahi atmasa, gs'a 32.7 m eur kazandırmıştır ve sezonun oyuncusudur.

zaten büyük ihtimalle yine gol kralı olacak ve 1 hafada 2 kere fb'in içinden geçecek.
Ben ilk defa eleştiriyorum kendisini bu sezon zaten, yani fenerlilerin veya meydanın dolduruşu falan değil.

CL'de beklentilerimin altında kaldı onu dile getiriyorum.

Özellikle Fener'e karşı olan 2 maçta beklentilerden uzak kalırsa büyük homurdanmalar başlar bence. Şu an fazla laf eden yok zaten.

Ben ilk defa eleştiriyorum kendisini bu sezon zaten, yani fenerlilerin veya meydanın dolduruşu falan değil.

CL'de beklentilerimin altında kaldı onu dile getiriyorum.

Özellikle Fener'e karşı olan 2 maçta beklentilerden uzak kalırsa büyük homurdanmalar başlar bence. Şu an fazla laf eden yok zaten.
fb'in içinden böyle geçecek

Th_psychocr.gif

bir delin biri tas atiyor, bizim taraftar pesinden kosuyor.

İdman fotolarında yok bugün. Davinson da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt