#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen gidişiyle ilgili bunu yazmış ne derece doğrudur orası tartısılabilir ayrı.

Wanda’nın gözüne bir şey olmuş sanırım. Yarışmada zarar görmüş.

Neyse işler kötü gittiğinde bu durumların göze batacağını söylemiştim, umarım önümüzdeki kritik virajda hazır olur.

O kadar kiloluki kopenhag macinda en net pozisyonlarda kendisi var.kerem ve zahaya çıkardığı paslarda 2 net asisti yenen,kendi yaratip çektiği sutu kalecinin zorlukla celdigi topçu icardi degil ebemdi zaten.bakambu sacmasapan kafa vuruşları yaparken,sanchez ve ziyechin ara paslarini hiç ederken faydalı oynamış vay anasini

Beyinler fazla ödem yapmis herkeste,fiziken eksikliği bariz yeni antrenman yaptığı icin ama isi gerizekaliliga vurmamak lazım

GBZGFr2XcAAvsIJ

Sakatlik sorunu net düzelmeden oynatilmasin, fenere karsi sonradan oyuna girip fisi ceksin

Bir günde kral olmadık
Bir günde tahttan inmeyiz
Aşk Adamı Icardi
Ölene kadar seninleyiz

Adamın dinlenmeye ihtiyacı var. Hem kafa olarak bemde vücut olarak.
Ben kaç gündür diyorum adamı rahat bırakalaım 10 günse10 gün dinlenip sonra başlasın.
Ağrıları bittiğine başlar. 2ay önce ayak içime tekme yedim halı sahada hala yürüdükçe ağrı yapıyor. Dinlenip yataktan ani şekilde inince anlık sızlıyor.
Ki bu adamın durumunu anlayabiliyorum.

Gözüne soktuğumun herifi de şu pozisyona devam demişti.
Bakambulu bir oyun için geç kaldık. Transfer döneminde buraya bir yerli takviyesi yapıp kadroyu genişletmek lazım.
Birde geçen seneki gibi barış alperin yardımlı oyunu da lazım. Takım çorba olmuşken son maçta 3 müthiş asist yapmış adama da laf edemem ben.
Biraz da golleri başkası atsın bir zahmet. Elimizde ziyech, zaha gibi starlar var zaha çıksın ortaya misal göstersin ben buradayım diye.
Sezon başından beri 20 küsür gole etki etmiş adamı en son eleştiririm.

İcardi toparlar kendini sakatlık dönemi yanlış yönetildi. 1 ay boyunca antremansız iğneyle maça çıktı. 1-2 haftaya kendine gelir.

Kertenkele saç modelini hiç beğenmedim hayırlısı. Komodo ejderi gibi sokucam mesajı veriyordur inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt