#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Boys' Antony Starr Reveals How Milk Became a Season 2 Motif

Bariz şekilde ayak sakatlığı etkiliyor sezon başı çok daha fazla kilosu olmasına rağmen yinede müthiş goller atıyordu.

Fener maçına çok güçlü bir Icardi dönüşü olabilir zaten derbileri seviyor atmosfer gerildikçe Icardi daha iyi performansa çıkıyor hem şampiyonluk yolunda kritik maç hem de Dzeko'ya babanın kim olduğunu bizzat sahada göstermek ister.

Sakatlığı nedeniyle özel üretim krampon ile oynuyormuş (Trtspor)

Aklıma geldikçe Ghezzal denilen çöl bedevisine küfür ediyorum.

Acaba adamın topuk kemiği vs çatladı da bizim mi haberimiz yok?
Hatırladığım kadarıyla topuğun arkasına doğru tendon kısmında sorun vardı topa doğru sıçrarken ya da ayağını uzatırken baya zorlanıyor devre arasıda yok o ara fenerle süper kupa maçı var fikstürden en büyük boşluk bu hafta olabilir 8 gün maç olmayacak bundan sonra 3 günden 3 güne iyileşme şansını epey düşürüyor.

%100 iyileşene kadar şikecilerle oynayacağımız 2 maç dahil Bakambu'yu kullanma taraftarıyım.Sakatlıktan sonra oynayan İcardi bizim bildiğimiz İcardi değil çünkü boşu boşuna adamı yıpratmaya da gerek yok 1 kişi eksik oynamaya da.

Son düzenleme:
eski günlerine geri dönmesi umuduyla....

hadi ayağı sakat çok net atabileceği kafa gollerinide atamıyor artık

kendine gel maurooooo

Sakatlığı tam olarak nedir, açıklandı mı? o dönem askerdeydim o yüzden araştırıyorum şimdi ama bulamıyorum.

bence karagümrük maçında kadroda olacak ama yedek soyunacak. herkesin aklı başına geldi sanırım kendisinin dinlendirilmesi konusunda. derbiye daha koskoca bir hafta var, o maça kadar kendini bulur.

umarım karagümrük maçında maç içinde skoru alırız da kendisine ihtiyaç kalmaz. derbiye bomba gibi hazır olmasını istiyorum.

Karagumrukte oynarsan binimum degerlerine küfürü hazırlıyorum oynama dinlen ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt