Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.694
- 8.778
- 2.163
Gereksiz yere sakat sakat oynadi veya oynatildi, bence iki üc hafta dinlenseydi suan tekrar normal formuna dönerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wandanın gozu bahanesi ile noel mı kutlayacaklarWanda’nın gözüne bir şey olmuş sanırım. Yarışmada zarar görmüş.
Neyse işler kötü gittiğinde bu durumların göze batacağını söylemiştim, umarım önümüzdeki kritik virajda hazır olur.
bu dombilinin fizi degilmiydi?Bu ney la
![]()
Yine saç stilini değiştirmiş herhalde. Depresyonda falan mı bu adam.
Daha geçen kendide söylemişti zaten Yener İnce fotoğraf paylaştı halen neyine oynatıp zorluyoruz anlamıyorum Kasımpaşa-Bayern dep-Hatay dep şu 3 maçta oynatmasak ne kaybederdik orada sakatlığı geçse Kopenhag'da belkide turu alacaktı.Ayağı sargılı
Kendini iyi hissettiğini söylüyordur...sonuçta ağrım var vs. dese 11 başlamazdı.Daha geçen kendide söylemişti zaten Yener İnce fotoğraf paylaştı halen neyine oynatıp zorluyoruz anlamıyorum Kasımpaşa-Bayern dep-Hatay dep şu 3 maçta oynatmasak ne kaybederdik orada sakatlığı geçse Kopenhag'da belkide turu alacaktı.
Bizimkilerin ne zaman döneceği yıllardır açıklanmıyor. Bi halt anlamadım bu işten, avrupa kulüplerinde ertesi gün ne zaman döneceğini açıklıyorlarIcardi sakatlanıyor açıklama yok. Apo sakatlanıyor açıklama yok. Davinson 2 gündür idmanda yok kimseden ses yok. Zaniolo, Yunus'un opsiyon detaylarını bilen kimse yok. Hiçbir şeyi açıklamıyorlar artık. Fb gibi olduk
Olm bu ne yawEmer misin o memeleri
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
resmen şoka uğrattı bu post soyaddaşOlm bu ne yaw![]()
Ben bi sıkıntı göremedim kardeş nolduOlm bu ne yaw![]()
kontrol etmedim, reco soruna cevap verdi mi kardeşBen bi sıkıntı göremedim kardeş noldu
Emmem demedikontrol etmedim, reco soruna cevap verdi mi kardeş