#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1698222114925.webp

1698222126392.webp

Mauro Icardi: "Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum, bu kulüp için çok önemli, çok temsili ve çok özel bir poz.

Şampiyonlar Ligi'nde bugün böyle önemli bir maçta mağlubiyetten sonra en iyilerin yarıştığı Avrupa'nın çatısı.. Sessiz kalmak kolay olurdu.

Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu takımla ne kadar gurur duysam az, sonuçlara rağmen. Her anımda, her maçta insanların sevgisine ne kadar minnettarım.. sonsuz fanatizm için ve bu proje bu kulübe büyük zaferler ve büyük zaferler getireceğinden eminim çünkü arkasında duran ve çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor."

Asil biz sana tesekkür ederiz EFSANE

Fatih terim ve Hagi’yle beraber yaşayan en büyük efsanemiz oldu diyebiliriz artık.

Pas açılarini öyle bir kapatiyor ki rakibe sadece kaleciye donme veya ileriye gelişi guzel pas imkani kaliyor. Hayran olmamak elde degil.
Bir de cok sinsi. Bazen topu ayaginda tutanla arasinda yine rakip varken kendisini ona kamuflaj yapiyor ve topu tutan o an Icardi'yi gormuyor. Hatirlarsaniz bir ara Ankaragucu macinda ( sampiyon oldugumuz mac) o tarz kamuflaj ile kaleciyle karsi karsiya kalmisti 😁

Canı acısa bizim canımız acıyacak artık o seviyede bir gönül bağıyla bağlandı taraftara
Şöylesine söyleyeyim ben Şino gittiği gün oturup ağlayacaktım neredeyse
Onun aktif dönemindeki bağlılık seviyesini geçmiştir artık
Hagi hâlâ daha uç bir örnek olabilir
Hagi'yi biz izlemeden sevdik

Dün olmasa oynadığımız futbolun yakınından geçemezdik. Bayern Münih'ten 70 dakika daha iyi oynadıysak en büyük pay sahibi. Bayern Münih klasındaki tek futbolcumuzdu sahada.

Avrupadan 1 kupa gelecekse kendisi başrolde olacaktır.

büyük bir liderlik ve adanmışlık örneği gösteriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt