#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik kalitesi, hız gibi konularda Inter yıllarından çok çok uzakta ama adam buna rağmen rakipleri donunda sallıyor. Çok başka bir seviye.

Panenka sevdasını en güzel yerde yapıp bırakmalı - her penaltıda kalpten gidecek gibi oluyorum Bafe Gomisten beri yıllardır.

Burak Yılmaz tarzı yapıştırsın sert plase işte
Hangi tarafa atacağını gizleyememenin sancısını çektiğini zannediyorum ki penaltıda çok önemli bir konudur. Çoğu oyuncu kaleciyi yanıltmak isterken yavaş bir vuruş yapabiliyor, bu da kaleci yanılmadığı zaman kurtarma şansını artırıyor...

Geçen yıl penaltısını kurtaran bir kaleci, İcardi' nin penaltılarına çalıştığını, iki tür vuruş yaptığını söylemişti. Bunu ben de farkettim. Kendisine göre sol tarafa sert ve çoğu defa yerden direğe yakın, sol tarafa ise plase ve biraz yukardan vuruş yapıyor. ''Panenka'' denemediği zaman tabii!..

Ben Hami' nin penaltılarının üzerine tanımam. Herif öyle sert vururdu ki kalecinin topu görüp de bilinçli müdahale yapmasına imkan tanımazdı, hatta benim diyen kaleciler top yüzüne filan gelecek diye korkarlardı. Hatırladığım birkaç kez auta atmışlığı vardır, kaleci kurtarışlarının istatisksel anlamlı bir sayı olduğunu zannetmem. Tabii kimseden topa Hami kadar sert vurmasını bekleyemeyiz. Allah vergisi yeteneğinin üzerine sürekli de şut çalışırmış. Yanılmıyorsam Shalke' de iken attığı bir şut, literatüre en hızlı şut diye girmiş. Başka pek bir numarası yoktu zaten...

maç aralarında "ZEN'siz olmaz" reklamlarında Wanda ile kendisini izleyeceğiz demek.

Fizik kalitesi, hız gibi konularda Inter yıllarından çok çok uzakta ama adam buna rağmen rakipleri donunda sallıyor. Çok başka bir seviye.
Bence bir tık fiziği daha iyi olsa geçen gün Bayern'e hattrick yapardı. Çabukluk önemli bir silah. Ben çok daha fit bir Icardi izlemek istiyorum

Icardi gol atarsa ben;

B02B4BDA-0C78-4532-A921-0A9EA14384CB.webp

Kasimpasa macinda dinlensin diyecem de habire oynamak istiyorum diyor. Sakatligi tam olarak gecmediyse biraz da Halil-Bakambu oynasin Kasimpasa macinda.

İstiyorsa oynasın, kendi karar veriyor muht

Kendi vücudunu biliyordur zaten Bayern deplasmanı çok zor iş

Reisin resmen pestilini çıkardık! şu adamı bir iki maç yedekleyecek bir adam alamadık gerçekten skandal

İki pozisyonda pas gelde 2 golü vardı bugünde.Tete birini çekti birini çok yavaş attı takip aldı.
Kalitesi muazzam oyun zekası çok üst düzey tek başına kaleciye yaptığı pres savunmayı panikletiyor kaleci topu onlara attığında sakin kalamayıp ya uzaklara rastgele dikiyor ya da kaptırıyorlar

Kasimpasa macinda artik bir dinlen. Zaten bu ara icardiyi fazla topla bulusturamiyoruz, gereksiz yere sakatlik cikarma zaten asiri derecede takim gol sorunu yasiyor, sende sakatlanirsan kim gol atacak acaba?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakat sakat oynadığı belli. Pozisyonları iyi bitiremiyor ama varlığıyla da tehlike yaratıyor. Şu deplasmana Icardi'siz çıksak sadece psikolojik etkisiyle bile kesin puan kaybederdik. Bu hafta iyice dinlenir, iyice toparlar umarım.

Kasımpaşa ve Bayern maçlarında dinlendirilmeli ondan sonra zaten milli takım arası geliyor Manchester maçına kadar 1 ay dinlenmiş olur.

Maçlari antreman yerine kullaniyor aşkilotam. Bu fedakarligini unutmaz bu taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt