#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi sakatlanmadan önce sakatlanırsa sorumlusu Okan Buruk’tur yazmıştım, bu sene Icardi düzelmezse ve şampiyonluk giderse hoca bunun cezasını görevden alınmayla öder.

Şu adamı 1 ay full dinlendir, sonrasında sağlıklı olarak kondisyonunu kazansın forma girsin son düzlükte Avrupa’da ligde geçen seneki katkıyı versin. Ligin bu döneminde Icardi kritik değil ancak adamı Boey gibi kullanıyoruz, her maç 90 dakika. Şaka gibi bir olay, kalkıp da biri çıkıp soru sormuyor hocaya. Forumda da uzun süre bu konuyu sallayan yoktu, adam oynayamayacak hale gelince herkesin dikkatini çekiyor. Bizim kulüp de enteresan aslında..

Abi efsanemizsin her şey güzel. Ama 90 dakika sahada kalmak istiyorsan ısrarla, bana şu pozisyonu izah etmelisin.

özledim defans arkasına koşuşunu özledim
özledim gelişine vuruşunu özledim

8qn3tzp.gif

fsszbw1.gif
Şöyle gollerini o kadar çok özlüyorum ki...

Sakatlandığı zaman dinlenseydi, şuan iyi durumda olurdu, icardi bu durumdaysa sorumlusu Okan buruk ve yener İnce. Ha icardiye güçleri yetmiyorsa o zaman gücü yeten biri gelsin. Oyuncu hocadan büyükse eninde sonunda hoca gider.

Abi efsanemizsin her şey güzel. Ama 90 dakika sahada kalmak istiyorsan ısrarla, bana şu pozisyonu izah etmelisin.

Şu pozisyon ne kadar rezil bir halde oldugunu gosteriyor fizik olarak. Yuruyecek hali yok ve 90 dakika oynuyor. Top kontrolunun beşigiden cıkma adam zar zor yurudugu icin şöylesi bir topu eline ayagına dolastırıyor.

Fener maçını alamazsa hateri olacağım.Cunku manu deplasmanından beri bir halt yediği yok.Yillik 10m alan adam her maç gol atacak bu ligde.

Ne olduysa o gezal serefsizin yüzünden oldu, o tekmeyi yedikden sonra adam degisti

Maalesef bitik dün çok rahat 2 gol atabilirdi ama hem kontrolünde hem hızında büyük sıkıntılar var abi sakatsa da artık niye kasıyoruz gerekirse oynamasın napalım yani zaten böyle hem kendisine hem bize faydası olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt