#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifi yedek bırakmayan Hoca kendine hocayım demesin. gerçekten son iki aydır rezilleri oynuyor.

Kredisi bitmis, he he kesin oyledir..

Tamamen suclu olan Okan Buruk ve teknik heyet bu konuda. Igneyle Bayern ve diger CL maclarinda oynamali dedin Icardi cikti oynadi. Sonra lig maclarinda niye igneyle oynatmaya devam ettirdin? Adam 1 ay antrenman yapmadi ya 1 ay diyorum 1 AY! Bir futbolcu 1 ay antrenman yapmazsa ne olur? Fizik olarak sifirlar kendini. Adama tedavisini yaptir ve iyilesmesine baksin, Zaha var, Tete var, Bakambu var, gerekirse Halil var ne diye zorluyoruz kendisini? Sonra coluk cocugun mesajlarina maruz kaliyoruz "kredisi bitmis he he" gibi.

Bariz goruluyor ki kosarken, topa vurmaya calisirken, hava toplarinda sicramaya calisirken hep dengesiz ve destek ayagindan yeterince guc alamiyor. Bu durumda zorla oynatmaya hic gerek yok. Bakambu'ya falan guvenmiyorsan devre arasi icin bir santrafor istersin o zaman yonetimden.

Simdi Bakambu Afrika kupasina gidiyor mu? Gidiyorsa hep hapi yuttuk Okan yine her macta oynatacak. Bir tane forvet transferi lazim olabilir bu durumda.

Tamamen suclu olan Okan Buruk ve teknik heyet bu konuda. Igneyle Bayern ve diger CL maclarinda oynamali dedin Icardi cikti oynadi. Sonra lig maclarinda niye igneyle oynatmaya devam ettirdin? Adam 1 ay antrenman yapmadi ya 1 ay diyorum 1 AY! Bir futbolcu 1 ay antrenman yapmazsa ne olur? Fizik olarak sifirlar kendini. Adama tedavisini yaptir ve iyilesmesine baksin, Zaha var, Tete var, Bakambu var, gerekirse Halil var ne diye zorluyoruz kendisini? Sonra coluk cocugun mesajlarina maruz kaliyoruz.

Bariz goruluyor ki kosarken, topa vurmaya calisirken, hava toplarinda sicramaya calisirken hep dengesiz ve destek ayagindan yeterince guc olamiyor. Bu durumda zorla oynatmaya hic gerek yok. Bakambu'ya falan guvenmiyorsan devre arasi icin bir santrafor iste yonetimden.

Simdi Bakambu Afrika kupasina gidiyor mu? Gidiyorsa hep hapi yuttuk Okan yine her macta oynatacak. Bir tane forvet transferi lazim olabilir bu durumda.

Yüzde yüz Okan buruk ve yener ince suçlu, davinson konusunda da aynı şeyi yaptılar

Neredesin be Icardi ?
1703444112689.webp

Formunu bir kenara bırakıyorum gol kaçırmış, atamamış canı sağolsun bizi şampiyon yaptı zor dönemlerden geçiyor falan. Ama o hırsı göremiyorum kendisinde bu biraz kalbimi kırdı.

Probleminin sakatlık vs olduğunu düşünmüyorum. Adamın karısı hasta ve psikolojik olarak bundan etkilenmiş olabilir, o sebeple çok da bir şey diyemiyorum.

Icardi kendini salacak bir karakter değil, o konuda rahatım. Sıkıntı fiziksel bence.

galatasaray'a sneijder geldi hazır değildi ama hazır olmak için çaba gösterdi. ki sneijder s.ligi kazanmış takımın ve hollanda milli takımının as oyuncusuydu. kendini takımdan üstün gördüyse de bunu hissettirmedi. icardi ve sevenleri kusura bakmasın geçen yıl nasılsa şampiyon yaptım bu sene bir şey yapmasam da kimse bir şey demez diye düşünüyorsa yallah arabistana

Abi net fiziksel sıkıntısı var

Şimdi özeti izliyorum

Osayi'den gelen topta normalde sürüp golü atması gerekirken

Hızlanamıyor ve topu süremiyor

Ve biz bu adamı bu haliyle oynatmaya devam ediyoruz

Hem ona hem bize yazık bea

Tamamen suclu olan Okan Buruk ve teknik heyet bu konuda. Igneyle Bayern ve diger CL maclarinda oynamali dedin Icardi cikti oynadi. Sonra lig maclarinda niye igneyle oynatmaya devam ettirdin? Adam 1 ay antrenman yapmadi ya 1 ay diyorum 1 AY! Bir futbolcu 1 ay antrenman yapmazsa ne olur? Fizik olarak sifirlar kendini. Adama tedavisini yaptir ve iyilesmesine baksin, Zaha var, Tete var, Bakambu var, gerekirse Halil var ne diye zorluyoruz kendisini? Sonra coluk cocugun mesajlarina maruz kaliyoruz "kredisi bitmis he he" gibi.

Bariz goruluyor ki kosarken, topa vurmaya calisirken, hava toplarinda sicramaya calisirken hep dengesiz ve destek ayagindan yeterince guc alamiyor. Bu durumda zorla oynatmaya hic gerek yok. Bakambu'ya falan guvenmiyorsan devre arasi icin bir santrafor istersin o zaman yonetimden.

Bastakini değiştirmek daha iyi. Her maç eziyet çekiyoruz

Daha bu sezon başında kondisyon yüklemesi yapılmadan önceki asisti.

Bugün önüne alamadığı pozisyondan çok çok daha zor ama 90+3 de müdahaleye rağmen yıkılmayıp asist yapmıştı.

Bugünkü pozisyonda defans 4-5 metre geriden yanına gelir gelmez düştü.

Biraz dinlen, 2010 model saci kes, kilo ver. Sonra fit geri dön Kral.

Daha bu sezon başında kondisyon yüklemesi yapılmadan önceki asisti.

Bugün önüne alamadığı pozisyondan çok çok daha zor ama 90+3 de müdahaleye rağmen yıkılmayıp asist yapmıştı.

Bugünkü pozisyonda defans 4-5 metre geriden yanına gelir gelmez düştü.

Kilo fazlası olduğu belli yukarıda paylaştığım fotoya bak bir de şimdiki haline.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt