#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardiyi ateşleme sinerjisi ve dua zinciri oluşturmamız lazım taraftar olarak. Bu adam dışında bizim takımda gol atmayı iyi bilen adam yok. Geçen sezon sayesinde şampiyon olduk.

dayı koyacam reklam işine yeter artık aaaaaaaaaaa
biz diyoz Icardi sokar çıkartır bunları dert etmiştir sen ponçik ponçik takılıyorsun.

"Küçükken bana ateşle oynarsan yanabilirsin dediler" diye bi post patlatır yarın alır gazımızı

Aslanım benim

Geçen sezonun ekmeğini yiyiyorsun kral, artık nasıl ne şekil olur bilmiyorum ama kendine çeki düzen vermen lazım, sahada top kontrolün çok kötü ve pozisyonlarda çok yavaş kalıyorsun, azıcık sosyal hayatından kısıp özel antreman yapman gerekiyor bence, umuyorum bu sevginin karşılığını tekrar vermeye başlarsın, bu ortamı dünyanın hiçbir yerinde bulamazsın, bunun kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum

ligde 13. olmuş, avrupa'da bir süredir sıradanlaşmış bir takıma icardi seviyesinde bir oyuncuyu getirmek cidden zordu. bu klasmanda oyuncuya elbette tolerans göstermek zorundasın bazı konularda serbestlik sağlamak zorundasın. ama oyundan almamak, her maç oynatmak oyuncunun mu teknik heyetin mi tercihi açıklığa kavuşmalı. artık takımda yıldız takilabilecek iki oyuncu daha var. birine serbestlik gösterdiğin zaman ötekileri de fazla darlayamazsin. idare etmek konusunda hocanın işi cidden zor. kafa iznine ihtiyacı varsa versinler 2 hafta izin. icardi büyük maçları aldırdığı, şampiyonlukta en büyük payı aldığı için sevildi oynayamadiktan sonra her maça çıkmasının bir anlamı yok.

Alınan son bilgilere göre Show Tv ekranlarında Cennet Mahallesi yeniden çekilecekmiş, Ferhat ile Sultan'ı İcardi ve Wanda canlandıracakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt