#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oynayana degil sakat oyuncuya hic dinlenme fırsatı vermeyip 90 dk oynatana eleştiri yapılsaydı belki toparlamıstı adam

oynayana degil sakat oyuncuya hic dinlenme fırsatı vermeyip 90 dk oynatana eleştiri yapılsaydı belki toparlamıstı adam
Hiçbir teknik direktör oyuncu istemediği sürece sakat oyuncuyu oynatamaz. Burada suçun çoğu 80'den sonra bile çıkmaya tahammülü olmayan Icardi'de. Dinlenmeyi kendisi istemiyor.

Yok neymis icardi ayakda duramiyormus
Icardi hicbir zaman omuz omuza oyniyan forvet olmadi, gecen senede öyle degildi
Fake ile kendini bosa cikarip gol atiyordu, gecen fb macindada aynisini yapti ama adama top gelmiyor

Yok neymis icardi ayakda duramiyormus
Icardi hicbir zaman omuz omuza oyniyan forvet olmadi, gecen senede öyle degildi
Fake ile kendini bosa cikarip gol atiyordu, gecen fb macindada aynisini yapti ama adama top gelmiyor
Fener maçında 2 tane çok net gol yapabileceği pozisyonu vardı ama yapamadı hatta ofsayt olmayan pozisyonda Oosterwolde'ye en kötü kırmızı bile aldırırdı.

Zaten tarzı kurt golcü olması ama ivmelenmesi aşırı kötü durumda geçen seneyi geçtim bu senenin başından bile gerisinde gözüküyor.

Fantezi kurbanı olacak febem

c93737ac624510def328c9107d8cba27.jpg

Bu işler intikam ateşiyle olmuyor. Sağlıklı olup, fit kalmakla, iyi çalışmakla oluyor.

Cuma günü topu ağzına atmadığımız sürece bir beklentim yok. Gümrük maçı sonrası da çarşambadan pazara fiziği düzelmeyecek demiştim, şu anda da bir iyileşme olmayacaktır zaten idmana çıkmıyor.

Fener maçında 2 tane çok net gol yapabileceği pozisyonu vardı ama yapamadı hatta ofsayt olmayan pozisyonda Oosterwolde'ye en kötü kırmızı bile aldırırdı.

Zaten tarzı kurt golcü olması ama ivmelenmesi aşırı kötü durumda geçen seneyi geçtim bu senenin başından bile gerisinde gözüküyor.
Ilk pozisyonda osterwolde full hiziyla geliyordu
Ikinci pozisyonda 2 stoperin arasinda kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt