#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin özeti hoca icardiyi 90 dk sahada tutarak oyuncuyada takımada zarar veriyor,hoca dedigin farklı çözümlerde bulmalı ama bu sene hocanın icinde resmen terim inadı cıktı umarım döner yanlısından

Kötü oynuyor elbet ama tek sorun icardi değil onu diyorum.toplu hakde hücum verimsiz, Arkasındaki üçlünün ondan farklı bir hali yok. icardi kac defa kereme al da at dedi dağa taşa vurdu işin bir de o tarafı var. Zaha ve ziyech kanatları zaten kağnı gibi
Kaç defa al da at dedi Kerem’e?

Zaha 3 maçtır oynamıyor ondan önceki 3 maçında 4 gol 2 asisti mi ne var.

Ziyech de Manuyla Pendik maçını çözdü de hadi kötü diyelim, asistleri yeniyor adamın genelde ama statik oynuyor evet.

Verdiğin örnekler kendi içinde tutarsız. Icardi’nin ise Bayern maçıyla başlayan süreçte kontrol, şut odaklı pozisyonlarda dahi sayısız kaçırdığı pozisyon var, en az 10 tane sayarım direkt aklıma gelen.

Kaç defa al da at dedi Kerem’e?

Zaha 3 maçtır oynamıyor ondan önceki 3 maçında 4 gol 2 asisti mi ne var.

Ziyech de Manuyla Pendik maçını çözdü de hadi kötü diyelim, asistleri yeniyor adamın genelde ama statik oynuyor evet.

Verdiğin örnekler kendi içinde tutarsız. Icardi’nin ise Bayern maçıyla başlayan süreçte kontrol, şut odaklı pozisyonlarda dahi sayısız kaçırdığı pozisyon var, en az 10 tane sayarım direkt aklıma gelen.
Sence hücundaki tüm problem icardi ve çıkarınca düzelecek yani. Zaha 2 maç dışında kötü ziyech 2 maç dışında kötü kerem zaten 10 numara bölgesinde çoğunlukla kötü oynadı. Tüm hücum 4 lüsü formsuz ve kötü oynarken tek sorun icardi, evet

nereden biliyorsun ki? bununla ilgili bir röportaj ya da resmi bir açıklama mı var, senin yorumun mu?

bir şeyi kaçırdıysam sorry.
İlla somut bir şey istiyorsan geçen sezon maçlarda Okan Buruk "Icardi'ye durumun ne" diye sorduğunda Icardi "Hayır" işareti yapıyormuş. Maç fotoları çeken Fotottarena nickli Uğur Şenpire böyle söylüyor.

Ha böyle bir şey olmasaydı da böyle derdim. 5 değişiklik hakkı var. 1'i kaleci, Kaldı 10. Boey'in yedeği yok o da çıkmıyor. Kaldı 9. Stoperler maç içinde kolay kolay değişmez kaldı 7. Bu 7 kişiden 5'inin çıkması lazım ama Icardi hiçbir şekilde oyundan alınmıyor ve bu süreçte takımın en kötü ismi hep kendisi.

icardi'nin şu anki hali bile, dzeko'dan iyi bu arada.
Umud Bulut seviyesinde bile değil şu an

İlla somut bir şey istiyorsan geçen sezon maçlarda Okan Buruk "Icardi'ye durumun ne" diye sorduğunda Icardi "Hayır" işareti yapıyormuş. Maç fotoları çeken Fotottarena nickli Uğur Şenpire böyle söylüyor.

Ha böyle bir şey olmasaydı da böyle derdim. 5 değişiklik hakkı var. 1'i kaleci, Kaldı 10. Boey'in yedeği yok o da çıkmıyor. Kaldı 9. Stoperler maç içinde kolay kolay değişmez kaldı 7. Bu 7 kişiden 5'inin çıkması lazım ama Icardi hiçbir şekilde oyundan alınmıyor ve bu süreçte takımın en kötü ismi hep kendisi.
tamam işte yorum yapıyorsun.

ilk paragraf ile ilgili herhangi bir bilgim yoktu.

Sence hücundaki tüm problem icardi ve çıkarınca düzelecek yani. Zaha 2 maç dışında kötü ziyech 2 maç dışında kötü kerem zaten 10 numara bölgesinde çoğunlukla kötü oynadı. Tüm hücum 4 lüsü formsuz ve kötü oynarken tek sorun icardi, evet
yoo kerem formsuz degil

Kimse tek sorun demiyorki aksine Icardi’deki sorunu sen Icardi dışındaki durumlara bağlıyorsun.

Hücumdaki temel sıkıntı en başta ideal 4lünün aynı anda sağlam olmaması. Zaha Ziyech Keremle Icardi’nin oynadığı maç sayısı 3-4 falandır ilk 11de ama sen bu durumu bu hatta bağlıyorsun.

Adam normalde atacağı pozisyonları dahi atamıyor, topu alıp dönemiyor. Pozisyona giremiyor bazen Kopenhag maçında Bakambu girince direkt bir etki yarattı mesela. Çok dar alanda oynuyor Beşiktaş maçından beri, sadece aç Beşiktaş maçının özetini izle zaten orada neleri yapamadığını görüyorsun, Zaha ile de çok uyumlulardı o maç mesela. Tete de çok iyi oynamıştı ama o günden sonra Halil o süreler alsa muhtemelen skor anlamında daha çok katkı verirdi, penaltı dışında 1 golü var sanırım.

tamam işte yorum yapıyorsun.

ilk paragraf ile ilgili herhangi bir bilgim yoktu.
Okan Hoca bir kere çıkarmayı denese de görsek yorum mu yapıyorum yoksa gerçek mi? Afra tafra yapacağından adım gibi eminim. Arjantinli serserinin elinde oyuncak olduk 2 aydır. Ayakta durabilen herhangi biri olsa Cl grubundan çıkmıştık belki de.

Okan Hoca bir kere çıkarmayı denese de görsek yorum mu yapıyorum yoksa gerçek mi? Afra tafra yapacağından adım gibi eminim. Arjantinli serserinin elinde oyuncak olduk 2 aydır. Ayakta durabilen herhangi biri olsa Cl grubundan çıkmıştık belki de.
bu gerçekleşmeyene kadar, bu arguman sadece senin yorumun olarak kalır.

ben de afra tafra yapmayacağından eminim derim, o da benim yorumumdur.

bu arada umarım haksızsındır. :)

ayrıca gs futbolcusuna hakaret etmeni -hele ki icardi'ye- yakıştıramadım. arjantinli serseri ne demek.

Kimse tek sorun demiyorki aksine Icardi’deki sorunu sen Icardi dışındaki durumlara bağlıyorsun.

Hücumdaki temel sıkıntı en başta ideal 4lünün aynı anda sağlam olmaması. Zaha Ziyech Keremle Icardi’nin oynadığı maç sayısı 3-4 falandır ilk 11de ama sen bu durumu bu hatta bağlıyorsun.

Adam normalde atacağı pozisyonları dahi atamıyor, topu alıp dönemiyor. Pozisyona giremiyor bazen Kopenhag maçında Bakambu girince direkt bir etki yarattı mesela. Çok dar alanda oynuyor Beşiktaş maçından beri, sadece aç Beşiktaş maçının özetini izle zaten orada neleri yapamadığını görüyorsun, Zaha ile de çok uyumlulardı o maç mesela.
tamam biz de formsuz olduğunu kabul ediyoruz ama o çıkarılınca birşeyin düzeleceğini düşünmüyorum çünkü hücum toptan formsuz ve belki de yanlış kurgulanmış. icardiye bağlı olmamızın bir sebebi de şuanki hali olmasa da bitiriciliği yüksek tek oyuncu olması. Zaha ziyech kerem bunlar gole yeterince yakın oyuncular değil. Gecen sezonki müthis oynayan takım bile icardi olmasa şampiyon olamazdı çünkü skorerliği yüksek tek adamdı.icardinin gollerine bağımlı olma problemimiz bu sezon da çözülmedi transferlerle

Geçen sezon ligi sürklase etti.
CL’ye bizi taşıdı.
Ülkede yılın hype’ı oldu.
Çoluk çocuk herkesi Galatasaray’lı yaptı.

Böyle bir oyuncunun tartışmalı hale gelmesi çok üzücü. Adamı kronik yapmadan tedavi etmek/ettirmek lazım. Dünyada en iyisi kimse ona. İcardi kaybı tolere edilemez büyüklükte olur.

bu gerçekleşmeyene kadar, bu arguman sadece senin yorumun olarak kalır.

ben de afra tafra yapmayacağından eminim derim, o da benim yorumumdur.

bu arada umarım haksızsındır. :)

ayrıca gs futbolcusuna hakaret etmeni -hele ki icardi'ye- yakıştıramadım. arjantinli serseri ne demek.

Nihal Atsız Che Guevara'ya demiş komiğime gitmişti.

Dediğim şey yorum argüman falan değil gerçekler. Aynı şey Arap İsmail'de de var. Ceko ve Tadic'i çok geç oyundan alıyor. Aldığında da geri geri kaçıyor.

tamam biz de formsuz olduğunu kabul ediyoruz ama o çıkarılınca birşeyin düzeleceğini düşünmüyorum çünkü hücum toptan formsuz ve belki de yanlış kurgulanmış. icardiye bağlı olmamızın bir sebebi de şuanki hali olmasa da bitiriciliği yüksek tek oyuncu olması. Zaha ziyech kerem bunlar gole yeterince yakın oyuncular değil. Gecen sezonki müthis oynayan takım bile icardi olmasa şampiyon olamazdı çünkü skorerliği yüksek tek adamdı.icardinin gollerine bağımlı olma problemimiz bu sezon da çözülmedi transferlerle
Icardi varken ona bağımlı olursun bu problem değildir. Zaha dahi sahaya bir bakar Icardi varsa o odaklı oynamaya çalışır.

Ha formsuzluk var ama asıl sorun fizik kalite ve düzenli oynamak, Zaha ve Ziyech bunu yapınca skor üretiyorlar.

Icardi’nin sorunu ise bence formsuzluk değil ya idmana çıkmadığı/ kendine bakmadığı ya da sakatlığın çevikliği üzerinde olumsuz etkisi olduğu için ciddi bir hareket kaybı olması. Bu hareket kaybı da yapabildiklerini yapmasını engelliyor en basiti geçen seneki Icardi son maçta kornerde direğe girdiği pozisyonda kafayı vururdu hadi onu geçtim Ziyech’in ortasında kafayı direkt sokardı. Kafa vuruşlarını bile timing ya da vücut konumlanmasından dolayı yapamıyor son dönemde.

Geçen sezon ligi sürklase etti.
CL’ye bizi taşıdı.
Ülkede yılın hype’ı oldu.
Çoluk çocuk herkesi Galatasaray’lı yaptı.

Böyle bir oyuncunun tartışmalı hale gelmesi çok üzücü. Adamı kronik yapmadan tedavi etmek/ettirmek lazım. Dünyada en iyisi kimse ona. İcardi kaybı tolere edilemez büyüklükte olur.
Sorsan yener ince muhteşem. Zaha ziyech icardi sürekli sakatlar,ne olduğu belli değil

Nihal Atsız Che Guevara'ya demiş komiğime gitmişti.

Dediğim şey yorum argüman falan değil gerçekler. Aynı şey Arap İsmail'de de var. Ceko ve Tadic'i çok geç oyundan alıyor. Aldığında da geri geri kaçıyor.
abi bir gün okan icardi'yi oyundan alır, o da senin dediğin gibi tepki gösterir, o zaman argumanın gerçek olur. (o yüzden umarım haksızsındır yazdım inceden sitayiş ile)

ancak böyle bir şey yaşanmayana kadar, bunu gerçekmiş gibi kabul edip adamı suçlayamayız. çünkü böyle bir şey yaşanmadı.

neyse uzatmayalım.

umarım kendisi bir an önce toparlar. bu süreçte kim hatalı ise (hoca, doktor, futbolcunun kendisi) bir an önce doğru kararı alır.

bu arada "arj serseri"yi hakaret olarak algılamışım benim genel kültürsüzlüğüm, bilmiyordum atsız-che atıfını. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt