#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasız ırkçı bir insan müsveddesi zamanında bir laf etti diye canımız ciğerimiz gözbebeğimize serseri demek serbest mi oluyor anlamadım

Senin bu Icardi düşmanlığın nereden geliyor anlat hele. Her maçta size tıklattığından mı?

Özellikle bakıyorum forumda yaptığın tek Icardi konusunda takılıp hocaya ve icardi’ye sallamak. Geçen sezon 6-0lik Kayseri maçından sonra performansının zirvesindeyken bile ta ocak ayında gündem olan Icardi’nin maç sonu sevinç gösterilerine katılmamasını “bu sezon maç sonlarında direk içeri girdi” diyerek deşme çaban anlaşılmıyor mu zannediyorsun?

Arada belli olmasın diye başka konulara takılsan da çok belli ediyorsun haberin olsun. Şu sıralar forumda çok aktif olmasam da kuş kokusunuz 50 km öteden alırım.

Çok dikkat çekiyorsun yapma..
Okudugunu anlamada problemin var herhalde geçen sezon tek eleştirim yok kendisine bu sezon 10 m euro veriyorsak bırakınca elestirelim . Ayriyeten De eleştirince hemen kuş demeniz saçma oluyor artık. https://x.com/ErdaKoymen?t=FdoUpudJ5kz7H_NnKioZWw&s=09 twitter adresim incelemeye meraklısın herhalde bakar anlarsın hangi takımlı oldugumu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231228_141553_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20231228_141553_Samsung Internet.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 20
Hiçbir teknik direktör oyuncu istemediği sürece sakat oyuncuyu oynatamaz. Burada suçun çoğu 80'den sonra bile çıkmaya tahammülü olmayan Icardi'de. Dinlenmeyi kendisi istemiyor.
Hoca olarak sen niye varsin ki Eğer topçuna soz geciremiyorsan. Senin hükmün yoksa senden hoca olmaz

Hoca olarak sen niye varsin ki Eğer topçuna soz geciremiyorsan. Senin hükmün yoksa senden hoca olmaz
Bu kadar para harcadığın ve büyük etki ve sevgi yaratmış adamı yedek bırakmak da kolay değil. Bu yüzden suçun fazlasını Icardi'de buluyorum. Sevginin karşılığını veremiyor 2 aydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt