#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb o hesabi Twitter'de takip etmiyor. Fake olabilir. Fake degilse, en iyi özellige rakibi ofsayta düsüren adam bile seninle dalga gecebiliyorsa, durumun vahim.

Sürekli dalga geçilmesi olumlu aslında

Belki gurur yapar da kıpırdar öteki türlü olduğu yerde duruyor

Onlardan ağır bir öç alacak, onları öfkeyle paylayacağım. Kendilerinden öç alınca, benim ICARDI olduğumu anlayacaklar.

Kralla dalga geçen gs taraftarlarını taraftarlıktan atmak lazım evet formsuz vs ama kendi oyuncunu birde en önemli oyuncunla sen dalga gecersen baskası ne yapar..

Küllerinden doğacaktır
Ama biraz dinlendirmemiz şart

1703786211869.webp

artisliği bırakırsa belki top oynamak aklına gelir ama zor ,
1 sene de ilah edilirse illa ki güç zehirlenmesi oluyor böyle

Kral dinlen artik perisan hale geldin sakat felan igneyle oynuyon fedakarlik yaptin tmm tsagin sagolsun ama dinlenme zamani geldi %100 fit ol geri dön

Adamın topuk sakat,burun kırılmış,elmacık kemiği kırılmış,gözü morarmış bildiğin tekme tokat dayak yemiş vaziyette.Kafayı bırak boş kaleye top yuvarlayabileceğini zannetmiyorum

Son düzenleme:
Yedek başlamalı diye düşünüyorum. Bakalım, yarın karar ne yönde olacak.

Kopuk bilekle oynar, Kırık elmacık kemiğiyle oynar, Bu takımın en büyük Süperstarı olmasına rağmen de bir gram salmaz kendini. Yarın Kerem ile beraber en büyük kozumuz sensin. Sana güveniyoruz Legenda

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kopuk bilekle oynar, Kırık elmacık kemiğiyle oynar, Bu takımın en büyük Süperstarı olmasına rağmen de bir gram salmaz kendini. Yarın Kerem ile beraber en büyük kozumuz sensin. Sana güveniyoruz Legenda

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne Leğeni olum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt