#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko açtı arayı, hırslan.

Tatilini yapsın sakatlığını atlatıp kafasını rahatlatsın ama o arada fiziğine de dikkat etsin yeterli.

İpin ucu kaçıyor, sözde sakat adam 15 saat yol yapıp dünyanın öbür ucuna gidiyor, arkadaşlarının -10 derecede Sivas'ta kıçları donacak bu herif devamlı havuzlu plajlı paylaşımlar.. Tamam takımı taşıyorken helali hoş olsun diyoruz da kaç hafta süründükten sonra bu hareket normal değil. Bu konuda da yönetim zaafiyeti bariz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam seviyoruzda Galatasaray kadar değil.
Sakat diye açıklama yapılıyor. adam ordan oraya geziyor.
adım kadar eminim kilolu bı şekilde geri döneceğine.

Hala savunanlarida anlamiyorum.

rakip takım kollaniyor zaten. en ihtiyacigimiz olduğu anda beyimiz Meksika Arjantin mekik dokuyor!

rakip takım kollaniyor zaten. en ihtiyacigimiz olduğu anda beyimiz Meksika Arjantin mekik dokuyor!
Bileğinde kırık yok sonuçta. Icardi'ye sağlanan özel bir imtiyaz var. Eşinin de durumu var. Kafasını toplaması ve sakatlığını tamamen atlatması önemli. Bu da bir oyuncu yönetimi demek ki. Gerisi fasa fiso.

Bence dinlenmesinde ve tatil yapmasında tedavisini aksatmadığı sürece bir sıkıntı yok. Hem yüzündeki hemde ayağındaki sakatlık geçince hızlıca form tutacağını düşünüyorum. Trabzon maçına kadar dinlendirilmeli ve o maçta oynamalı diye düşünüyorum. Son maçını 24 Aralık'ta oynadı Trabzon maçı ise 21 Ocakta o zamana kadar yaklaşık 1 aylık bir iyileşme süreci olur.

Mevzu bilek mi yüz mü. Yener ince yüz diyor.

Oyuncular takacağı kadar takıyordur zaten, bunun benimsendiğini düşünüyorum ama yarın başkası da kafasına göre idmana çıkmamaya başlarsa bunların sonu gelmez.

Yaklaşık 1 aydır 5-6 idmana falan çıktı muhtemelen, hoş bir durum değil.

İcardi artık iki ihtimalli.

Ya döner takımı taşır golleriyle,
Ya teneke bağlanır kendisine.

Burası Galatasaray.

Sağlanan o imtiyaz diğer futbolcular arasında huzursuzluk çıkaracak. bu durumda hiç memnun değilim...
ama fener'e nasıl da koydu hem içeride hem dışarıda haşşşırtttt diye ahahaha :ddd

istediği kadar dinlensin. gelince bir daha koyar :dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt