Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.438
- 66.536
- 5.003
1-2 haftaya ak kara belli olur. O zaman taraftardan tepki görebilir hala formunu düzeltmediyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka inşallah bireysel idman yapıyorsundur orada
dinlensinde göze batmasin, boy boy arjantin sahilinden tatil resimleri paylasip kulüp kayipa ugrarsa, göze batar.Sakat sakat oynadiginda neden ısrarla oynuyorsun diye eleştirildi, dinlenmesi gerektiği yazildi; simdi ise dinlendiği icin eleştiriliyor. Kendisi gecen sene şampiyon olmamızın ve bu sene şampiyonlar liginde oynamamızın en büyük pay sahibiydi.
Icardi eleştirilecekse Ziyech, Zaha ve Ndombele gibilere dayak atılmalı o zaman.
Tatil resimleri paylaşmasa daha iyi olur tabi ama çok iyi niyetli birisi olduğu icin takim arkadaslarinin bunu hiç sikinti etmeyeceklerini düşünüyorum.dinlensinde göze batmasin, boy boy arjantin sahilinden tatil resimleri paylasip kulüp kayipa ugrarsa, göze batar.
takim daha fazla düsüse gecerse, ozaman icardide kalmaz wandada, kimse taraftardan büyük degil.Tatil resimleri paylaşmasa daha iyi olur tabi ama çok iyi niyetli birisi olduğu icin takim arkadaslarinin bunu hiç sikinti etmeyeceklerini düşünüyorum.
Muslera, Icardi, Torreira ve Boey takimda elestirilecek son oyuncular.Aman arkadaşlar napiyorsunuz siz. İcardiyi elestirmeyin sonra abuk subuk ithamlarla karşılaşırsınız.
bugünde puan kaybettik ama önemli değil. önemli olan icardi. o gelince yine gollerini atmaya devam edecek. tabi o gelinceye kadar iş işten geçmezse.
Icardi sakat degil mi ? Okan Hoca Icardi'yi dinlenmesi icin ben ikna ettim demedi mi ? Sanki sakatligi yokmusta keyfi icin oynamıyormuş gibi yorumlar yazmaya gore yok.takim daha fazla düsüse gecerse, ozaman icardide kalmaz wandada, kimse taraftardan büyük degil.
dzeko misal bu durumda olsa hisetmezler yedegi batshuayi king falan, bizde bakambu afrikada, halil ise yetersiz. bu yüzden icardiye ihtiyaci var takimin, alternatifsiz.Icardi sakat degil mi ? Okan Hoca Icardi'yi dinlenmesi icin ben ikna ettim demedi mi ? Sanki sakatligi yokmusta keyfi icin oynamıyormuş gibi yorumlar yazmaya gore yok.
Bu adam gecen sene bizde nerdeyse bedavaya oynadı, keyif yapıp parasını alıp gidebilirdi, bu senede oturduğu yerden PSG'den parasını yine alırdı.
O konuda size katılıyorum ama adam sakat ve sakat sakat oynuyordu; Hoca ve yönetim git dinlen bize ligin ikinci yarisi çok lazımsın diye oynamamaya ikna ettiler.dzeko misal bu durumda olsa hisetmezler yedegi batshuayi king falan, bizde bakambu afrikada, halil ise yetersiz. bu yüzden icardiye ihtiyaci var takimin, alternatifsiz.
Muslera, Icardi, Torreira ve Boey takimda elestirilecek son oyuncular.