#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 haftaya ak kara belli olur. O zaman taraftardan tepki görebilir hala formunu düzeltmediyse

Birşey paylaşmamış. Tepkileri görmüştür veya uyuyordu maç saatinde çünkü Arjantin’de sabahtır

Umarim oynamaya hazir olmadan söyle bir 7-10 gün önce döner ve adam gibi idman yapip maca cikar.

İyi tatiller kralım. Üç kulaç da bizim için at.

Sakat sakat oynadiginda neden ısrarla oynuyorsun diye eleştirildi, dinlenmesi gerektiği yazildi; simdi ise dinlendiği icin eleştiriliyor. Kendisi gecen sene şampiyon olmamızın ve bu sene şampiyonlar liginde oynamamızın en büyük pay sahibiydi.
Icardi eleştirilecekse Ziyech, Zaha ve Ndombele gibilere dayak atılmalı o zaman.

Sakat sakat oynadiginda neden ısrarla oynuyorsun diye eleştirildi, dinlenmesi gerektiği yazildi; simdi ise dinlendiği icin eleştiriliyor. Kendisi gecen sene şampiyon olmamızın ve bu sene şampiyonlar liginde oynamamızın en büyük pay sahibiydi.
Icardi eleştirilecekse Ziyech, Zaha ve Ndombele gibilere dayak atılmalı o zaman.
dinlensinde göze batmasin, boy boy arjantin sahilinden tatil resimleri paylasip kulüp kayipa ugrarsa, göze batar.

Aman arkadaşlar napiyorsunuz siz. İcardiyi elestirmeyin sonra abuk subuk ithamlarla karşılaşırsınız.

bugünde puan kaybettik ama önemli değil. önemli olan icardi. o gelince yine gollerini atmaya devam edecek. tabi o gelinceye kadar iş işten geçmezse.

dinlensinde göze batmasin, boy boy arjantin sahilinden tatil resimleri paylasip kulüp kayipa ugrarsa, göze batar.
Tatil resimleri paylaşmasa daha iyi olur tabi ama çok iyi niyetli birisi olduğu icin takim arkadaslarinin bunu hiç sikinti etmeyeceklerini düşünüyorum.

Abicim adam 2 ay sakat sakat oynadi. Yanlis tercihti ama fedarkarlik yapmaya calisti. Bjk macinda dayak yedi. Gitti fener macinda dayak yedi. Kafasina yumruk yuzune tekme attilar. direge ittirdiler. Adamin ayagi sakat yuzu sakat. Napacak hala oynasin mi yoksa istanbulda mi oturmak zorunda mi? Fotolar hos degil ama puan kaybini bu adama yikmaya algilara gelip degersizlestirmeye calismayin

Aman arkadaşlar napiyorsunuz siz. İcardiyi elestirmeyin sonra abuk subuk ithamlarla karşılaşırsınız.

bugünde puan kaybettik ama önemli değil. önemli olan icardi. o gelince yine gollerini atmaya devam edecek. tabi o gelinceye kadar iş işten geçmezse.
Muslera, Icardi, Torreira ve Boey takimda elestirilecek son oyuncular.

takim daha fazla düsüse gecerse, ozaman icardide kalmaz wandada, kimse taraftardan büyük degil.
Icardi sakat degil mi ? Okan Hoca Icardi'yi dinlenmesi icin ben ikna ettim demedi mi ? Sanki sakatligi yokmusta keyfi icin oynamıyormuş gibi yorumlar yazmaya gore yok.
Bu adam gecen sene bizde nerdeyse bedavaya oynadı, keyif yapıp parasını alıp gidebilirdi, bu senede oturduğu yerden PSG'den parasını yine alırdı.

Icardi sakat degil mi ? Okan Hoca Icardi'yi dinlenmesi icin ben ikna ettim demedi mi ? Sanki sakatligi yokmusta keyfi icin oynamıyormuş gibi yorumlar yazmaya gore yok.
Bu adam gecen sene bizde nerdeyse bedavaya oynadı, keyif yapıp parasını alıp gidebilirdi, bu senede oturduğu yerden PSG'den parasını yine alırdı.
dzeko misal bu durumda olsa hisetmezler yedegi batshuayi king falan, bizde bakambu afrikada, halil ise yetersiz. bu yüzden icardiye ihtiyaci var takimin, alternatifsiz.

dzeko misal bu durumda olsa hisetmezler yedegi batshuayi king falan, bizde bakambu afrikada, halil ise yetersiz. bu yüzden icardiye ihtiyaci var takimin, alternatifsiz.
O konuda size katılıyorum ama adam sakat ve sakat sakat oynuyordu; Hoca ve yönetim git dinlen bize ligin ikinci yarisi çok lazımsın diye oynamamaya ikna ettiler.

Muslera, Icardi, Torreira ve Boey takimda elestirilecek son oyuncular.

Kime göre.
bana görede en son eleştirilecek isim Abdülkerim mesela.
Her maç yüreğini ortaya koyan Aktürkoğlunu elestirmem mesela.
kenarda oturmayı dert etmeyip görev verildiğinde 100 yıllık Galatasaraylı gibi mücadele eden Mertensi elestirmem mesela.

Futbolcu ayırt etmeye gerek yok abicim. Galatasaray menfaatleri doğrultusunda istediğim oyuncuyu elestiririm ben. Bugün İcardiyi elestiririm yarın Muslerayi.

Aslolan Galatasaray.

Dinlenmesi ve sakatlığının geçmesi konusunda herkes hemfikir zaten. Sürekli bunu yazmanıza gerek yok. Tatile de gidebilir.

Fakat şu an kendine ne kadar bakıyor? Hazır hale gelmek için herhangi bir çaba harcıyor mu? Geçen seneki fit haline ulaşmak gibi bir gayesi var mı? Story’lerine bakınca hiçte öyle gibi durmuyor. Bu yüzden eleştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt