#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün İcardi niye takımdan ayrı diyip Erden Timur’a laf atan hatun.
En büyük silahımıza karşı böyle saldırıyorlar işte ve bizim taraftar da inanıyor bu algıcılara.
Adam hem ayağında sakat hem de yüzünde kırığı var. İyileşmeden oynadığında performansı yerlerdeydi.
Tam iyileşip zımba gibi dönsün işte.

Arkadas benim anlamadigim ghezzal topguna tekme atti bu adamin bir tekme bu kadar oyuncuyu nasil etkiliyor bu tekmenin benzerini cogu oyuncu cok macta yiyor igneyle oynatarak mi bu adami bu hale soktuk kok hucre tedavisine kadar gitti olay acaip bir klubuz 2 mac oynatmasak belki simdi saglam sahadaydi
Kıkırdağı mundar ettiyse darbe

Dönünce fizik kalitesinin iyi olacağını sanmıyorum.

1 ay daha yatmış olarak gelecek.

Baştan sona yanlış yönetilen bir süreç.
Aynen katılıyorum da;
Kazandığımız sürece bu tür olaylar pek göze batmıyor/batmıyordu. Fakat bir tökezlersek ki meyilliyiz tökezlemeye. Bu olayların tümü yol su elektrik olarak dönecek.

gecen sezon da bjk maci ile beraber oynamaya baslamisti

sonra 2-3 hafta sakatlik yasadi ve fb macina anca yedek olarak cikabildi

o haftadan itibaren gercek icardiyi izledik biz aslinda

bu sene daha cok gol atti bu süreye kadar

sakatligi da düzgün yönetilmis olsaydi su anda slde ikinci turda ve fbyi de icerde yenmis olacaktik belki de

icardiyi sakat sakat oynatan kisiden hesap sorulmalidir

okan hocaya ve saglik heyetine kimse cikip soramiyor bunu malesef

basindaki salaklarin alayi ya takimi karalama pesinde ya da saksakciliga soyunmuslar

bu zihniyet yüzünden gram ilerlemiyor ülke

Ne kadar mundar edebilir toreria her mac on tane o tekmeden yiyor igneyle oynatmanin cezasidir bu
Kıkırdak zarar gördüyse orada iyileşmez ve kök hücre(Erden böyle bir tedavi dedi) bunun içindir. Kıkırdak kendi kendine iyileşmez çünkü. Olay tekme yemek değil burada, tekmenin neye zarar verdiği.

Muhtemelen Ocak sonuna doğru dönüşü olacaktır. Kendine iyi bakasın üstad, şampiyonluk senden geçiyor.

Trabzon maçına yetişmezse, yandık ki ne yandık. O deplasmana Halil'e güvenip gidilmez.

Bizim bir forvet almamız lazım, icardi idman yapmıyor, toparlanması bile belki Mart başını bulur. Bakambuya da güven olmaz, bir tane veteran gelsin yoksa 2-3 haftaya şampiyonluga bay bay deriz

Bizim bir forvet almamız lazım, icardi idman yapmıyor, toparlanması bile belki Mart başını bulur. Bakambuya da güven olmaz, bir tane veteran gelsin yoksa 2-3 haftaya şampiyonluga bay bay deriz
1705161665856.webp

Ali Naci: Mauro Icardi, Kayserispor ve Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Bu adamın sakatlığı ciddi. Bize yine yalan söylüyor kulüp

Ali Naci: Mauro Icardi, Kayserispor ve Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Bu adamın sakatlığı ciddi. Bize yine yalan söylüyor kulüp
Ocak ayini yok bilin yazmistim sanirim 10 gun falan onceydi. Burada 2 mac oynamayip tamamen iyilesecegini dusunenler hayli fazla ama sakatligi oyle 2 macta gececek turde birsey degil. Aralik ayinda biri arastirmisti simdi kim oldugu alkima gelmiyor, bunun aslinda 1-1.5 ay tamamen tedavi gormesi gerekiyormus anca oyle 100% hazir olabilirmis. Dolayisiyla Subat ayinda anca futbol oynayabilir gibi duruyor ona gore de gecenlerde forvet transferi icin konu acmistim cunku 1 ay daha Icardi'siz kalma durumumuz olabilir elde de baska golcu yok.

Mart demiştim, ben bu sene icardiden pek bişe beklemiyorum, hem muhtemelen hevesi kalmadı, hem de eşinin hastalığı, bir tane yedek forvet alıp devam edelim, icardi de ara ara oynar canı isterse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt