- 31 Ağustos 2021
- 69.376
- 49.675
- 3.258
nihayet. Ben de çok seviyorum kendisini ama 10 Milyon veripte yarım sezondan biraz fazla potansiyel verim almak canımı sıkıyor biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum.Olmayacak işti.Sakat falan değil, geziyor işte Güney Amerika’da. Kimseyi salak yerine koymanın manası yok.
Diğerlerinin götü donsun, paşa takılsın Güney Amerikalarda, bırakın ya.
Ahrazsaraylilarin ne dedigi önemli degilİcardi’ye gereksiz tepki gösteriliyor. Sakat sakat oyuncuları oynatan O. Buruk ve oyuncuların biçilmesene ses etmeyen yönetim sorumludur. Bu adamı fb ve yancısı jk sakatladı. Sakatlıktan sonra dinlendirilmeliydi. Teknik ekip süreci yanlış yürüttü.
O değilde kayak paylaşımı hoş olmadı , kralın.Yahu adamın ayağı yüzü sakat belki 10 gün daha olmayacak. Algılara kapılıp en iyi oyuncunuzu değersizleştirmeyin.
kayak yapıyorsa bilekte sorun kalmamıştır.O değilde kayak paylaşımı hoş olmadı , kralın.
Yerine sağlam bir golcümüz olmuş olsaydı eğer bugüne kadar kimse tantana yapmazdı zaten.Icardinin sakat olma gibi bir lüksü yok durumundayız şuan. bakambuda olmuş olsa ayı kelamı ederdik.Daha bir golcü lazımdı bize bugünler için.kayak yapıyorsa bilekte sorun kalmamıştır.
hadi h.o inşallah hızlı form tutar.
Valla, isimden bağımsız(Messi de olsaydı) daha ilk senesinden bir topçuya Hagi muamelesi yaparsanız gaza gelip o sizin ayıp ve iş bilmezliğiniz. Icardi'nin de suçu değil. Hagi bir senede efsane olmadı.Acaba yeni hagimiz olur mu diye yazın hayal kurduruyordu çok büyük saygısızlık etmişim hagiye bugün takım maç kazanmış bari tebrik et post at illa tatil postu paylaşıcak böyle aidiyet olmaz arkadaşlar olmaz yemeyelim birbirimizi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyon olmak istiyorsak İcardi’den verim almaya bakmalıyız.Ahrazsaraylilarin ne dedigi önemli degil
gercek taraftar görüyor zaten herseyi
adam yürüyen cinsellik
Ligde 12 gol atmis zaten adamŞampiyon olmak istiyorsak İcardi’den verim almaya bakmalıyız.