#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkten çok arjantinli tanıdığım var. Sizin gevşeklik olarak diye tanımladığınız şey onların standartları.

Zaten arjantinde de arjantinlilerden çok yabancılar iş bulur. Bunu kendileri de söyler. Hatta sebebine de çalışmayı sevmediğimiz için derler. Türklere benzedikleri söylenir ama ben katılmıyorum. Temelden anaerkil milletler. erkekleri de feminist. Türkler bunlar kadar disiplinsiz ve rahat değiller. tek benzerlik iki milletin sıcakkanlı olması.

Arjantinli karakterini örneklemek için bir örnek vereyim, Buenos Aires usulü pizza yapan bir mekanda siparişleri söylerken garson ayakta durmaktan yorulup masanızdaki sandalyeyi çekip oturuyor ve siparişleri sandalyeye oturarak alıyor. Bunu türkiyede hayal edin, o garson anında işten çıkarılır. Zaten de müşteriler tarafından hoş karşılanmaz. Burada bu olay normal kabul edildiği için bir şey demiyorum. Zaten alıştım gevşekliğe. Güney amerika kıtasında çalışmak bir türk için zorlayıcı değil. kolay, dünyanın en rahat en dertsiz adamları. dahası da var, bu kıtada bazı ailelerin geçimini kadınlar yaparken, erkekleri ev erkeği oluyor. bu da kimse tarafından garip karşılanmıyor. Yani şuan icardi, kendi mentalitesine göre gayet sıradan bir şey yapıyor.

herkese arjantinden sevgiler, üstadın memleketi rosario'ya da uğrarım bir ara.
Nası oluyo bu?

Ben laf atmazsam bunun üzerindeki lanet kalkmaz heis. icardi fanlığımı gizli yaşamaya karar verdim
Heaaaa o zaman şu şekilde koşarak İcardi'yi eleştirmeye devam reis yav :D
EsUsq91W8AEqEax

Mesele o zaten renkdaş. Falcao da sahada olabilse gol kralı olurdu
Falcao ile durumları benzer değil ki, İcardi sakat sakat dahi çıkıp oynamak isteyen bir profil; üst üste çok yüklenildi, haliyle bir bölge değil bir çok bölgesinden sakatlık yaşadığı için izin verildi, dinlendirildi. Yoksa İcardi oynuyor idi, formsuz olması farklı, oynayıp oynayamaması farklı durumlar nihayetinde. Daha güçlü dönecektir İcardi, sonuçta sakatlık durumlarından önce attığı goller ortada. Sağlıklı günler ve iyi forumlar dilerim :hat:

Falcao ile durumları benzer değil ki, İcardi sakat sakat dahi çıkıp oynamak isteyen bir profil; üst üste çok yüklenildi, haliyle bir bölge değil bir çok bölgesinden sakatlık yaşadığı için izin verildi, dinlendirildi. Yoksa İcardi oynuyor idi, formsuz olması farklı, oynayıp oynayamaması farklı durumlar nihayetinde. Daha güçlü dönecektir İcardi, sonuçta sakatlık durumlarından önce attığı goller ortada. Sağlıklı günler ve iyi forumlar dilerim :hat:
Onu bunu bilmem de biz bu adamın sağlıklı haline muhtacız. Başka gol atmayı bilen adam yok takımda

Onu bunu bilmem de biz bu adamın sağlıklı haline muhtacız. Başka gol atmayı bilen adam yok takımda
İcardi bizi tekrar şampiyon yapacaktır, kazanmayı seven birisi; etrafını da oynatıyor ayrıca. Dediğim gibi, dinlendi ve şimdi daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Umarım ki sakatlık durumundan tamamen kurtulmuştur, takımla idmana çıkacağı zaman durumuna tekrar bakılacaktır.

İcardi bizi tekrar şampiyon yapacaktır, kazanmayı seven birisi; etrafını da oynatıyor ayrıca. Dediğim gibi, dinlendi ve şimdi daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Umarım ki sakatlık durumundan tamamen kurtulmuştur, takımla idmana çıkacağı zaman durumuna tekrar bakılacaktır.
Tamamen sağlıklı hale geldi mi veya nezaman gelir orası soru işareti işte. Malum bizim kulüp açıklama yapmıyor, tahmin yürütebiliyoruz sadece

Tamamen sağlıklı hale geldi mi veya nezaman gelir orası soru işareti işte. Malum bizim kulüp açıklama yapmıyor, tahmin yürütebiliyoruz sadece
Benim şahsi kanaatim, ihtiyaç olması halinde TS maçında yedeklerden süre bulabilir; sonrasında aldığı süre daha da artacaktır. Şubat itibari ile rahatlıkla ilk 11 görebiliriz bence.

Wanda: "Türkiye'ye gelirken..."

20240118_124053.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt